Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lise son sınıfta staj için başlatılan sigorta başlangıç olur mu?

farukt

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
mrb ben 1998 lise son sınıfda ilk sigorta numaramı aldım bu benim ilk işe girişim kabul edilirmi yani emeklilik hesaplamalrımda bu numaradanmı yola cıkacam bilgilendirseniz mutlu olurum

1999 - 2000- 2001-2002 yıllarında cıraklık egitim merkezinde ögrenci olarak ssklı olarak mesleki egitim aldım peki melseki egitim aldıgım 2. yılda 18 yaşımı doldurmuşdum bu gecerli olabirmi?

kardeşim bakdım 2003 ilk işe girişim ama ben 18 yaşından sonra 200-2001-2002 de cıraklık egitim merkezinde mesleki egitim alıyordum o tarihde başka nasıl sssk başlangıcı yapabirdimki? haksızlık degilmi bari giriş olarak kullana bilsem o yılları

2 -3 sene önce ssskda sorguladıgım zaman ilk işe giriş 1998 yazıyordu şimdi öyle bişey yazmıyor

edip balkan kardeş

sgk bırlestıkten sonra ssk+bagkur+em. sandıgı hepsı tek catıda bırlestıgı zaman guncelleme yapıldı net olarak soyleyebılırım kardes 2003 te ılk ıse gırısın kabul edılecek cunku ucretlı calısma ve stajın prımlerı cok farklı o yuzden çalışmıs olarak kabul edılmıyorsun uzgunum.

tşk ler senin cvp sonra gördüm edip:)

Üst Alt