Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben uzun süredir tedavi görüyorum,Doktorum Lityum yazdı düzenli kullanıyorum,Kan tahlili vs oldum.
İlk günlerde epeyce bi sersem yapıyordu,zamanla azaldı fakat,halen daha sersemliyorum sizce normalmi?
Herkese göre farklı yanetki gösterir psikiyatri ilaçları. Örneğin bende lityum hiç etki olmadı, kan değerinde normal sınırda çıktı. Bu yüzden depakin kullanımına geçtim. Depakin daha etkili oldu bana.
Lithuril kullanıyorsan bol su içmen lazım az su içtiğinde zehirlenme etkisi yapıyor ben kullanıyorum uzun süredir yan etki olarak tuvalete çok sık çıkıyorum mide bulantısı yapıyor bide az da olsa kilo yapıyor metabolizmayla alakalı bi etkisi var diye düşünüyorum başka yan etkisi yok depakine geçebilirsin bence geçme onun yan etkisi daha fazla geçmiş olsun.Sersemleme etkisi bende olmadı zamanla alışınca geçer başka ilaç kullanıyormusun.