Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lustral kullanıp faydasını gören var mı acaba?

halistaşdeviren

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
9
Herkese iyi akşamlar. Uzun süredir Lustral kullanıcısıyım, lakin sosyal kaygı dışında pek bir faydasını görmedim. Bu ilaç, Genel Anksiyete Bozukluğuna falan iyi gelmiyor mu? OKB'ye? Sizde geldi mi? Veya gelen oldu mu? Yeşillendirirseniz sevinirim arkadaşlar. Tüm rahatsız arkadaşlara acil şifalar diliyorum. Hayırlı akşamlar, iyi forumlar.

oooo ekşici dostum hoşgeldin. lustral benim bildiğim başlangıçta herkese yazılan bir antidepresan. çevremde psikiyatıra ilk giden 2 3 kişi hep lustral ile başlamıştı. daha fazla bilgim yok maalesef. başkaları yeşillendirir umarım :)

Okb için anafranil sr 75 mg ile seregual kombine edilirse fayda görürsünüz diye düşünüyorum. Ben şahsen tedavinin başında 2006 gibiydimüthiş etki görmüştüm 1 ayda sonra kendi kafama göre bıraktım herşey berbat oldu .

Okb için lustral 100 mg idi sanırım. Bir fayda etmedi bana.

Son düzenleme:
Lustral'den fayda gören var mı? Varsa hangi semptomlarda remisyon sağlandı?

Varsa beni de biraz aydınlatabilir misinz

Lustral kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Kullanan arkadaşlarım, siz? Bana en iyi gelecek ilacı nasıl bulacağım? Biliyorsunuz, kişiden kişiye değişiyor... Sonuçta hepsi serotonerjik aktiviteyi düzenliyor, lakin ne hikmetse, nasıl oluyorsa bazı ilaçlar iyileştirmiyor. Ben çözemedim. Başta Genel Anskiyete Bozukluğu ve OKB olmak üzere (panik atak, depresyon vs vs de geçerli), en etkili (gelmiş geçmiş-genel olarak), ilaç, hangisidir? Teşekkürler. İyi forumlar.

@halistaşdeviren Buradan yönlendirme ile ilaç alma Ben secita ve buspon kullaniyrum dediğin hastaliklara iyi geldi bende ama Dr demeden ezbere alma

Bir aydır kullanıyorum baya sessiz biri oldum gece dilimi dişledim iki kez ve gözlerim ağrıyor doktoramı gitsem söylesem ne etsem bilemedim

bana doktorum uyku için yazmıştı ama zerre faydasını görmedim uyuşuklukhali bilinç bulanıklığı yaptı bu arada birkaç yeşil reçete ilaç aldım ama 4 saatten fazla uyuyamıyorum. nörolojik kas sinir hastalığım var nadir ve tedavisiz

@hanifeaydin, bu uyku için değil zaten. Yanında ayrıca uyku ilacı veriliyor redepra mıydı neydi benimki sonra cedrinaya döndürmüştü.

@BayKukla,
ben bir sürü denedim olmuyor özellikle verilecek ilaç yok benim tanımda çünkü çok nadir bir nörolojik sorun ...ben artık ilaç denemekten vazgeçtim.

75 lira katkı payını her ay yararsız şekere vermek yerine gider 2 haftalık ara öğün malzememi alırım daha iyi @hanifeaydin,

@halistaşdeviren, birader ben bir haftadır kendimi iyi hissediyordum bugün biraz isteksizlik döndü yoksa trevictayı tek kullanmak intihardır antidepresansız mümkün değil bir buçuk ay sonra lustral etki etmeye başladı gel gör ki devam etmeyebilir iyi hissettirmeye allah yardımcımız olsun. Sen nasıl sın iyi oldunmu ben 50 mg dan 100 e çıkarmayı düşünüyorum lustralı işe yararmı arkadaşlar

Lustralı üç buçuk aydır alıyorum ancak anti psikoz da alıyorum o yüzden anti psikoz ünlü mg düştü hoca ordan biraz da olsa huzur var ama pek anlaşılmıyor lustral yan etkilerimi dindirmedi iyi gelmedi ama kullan diyor hoca bende kullanıyorum yakında trevicta dan invegaya geçecem inşallah iyi gelir sonrasında galiba değişecek hoca ilacımı
Trevicta hiçbir zaman iyi gelmedi bana xeplion da oda iyi gelmedi dua edin bu ilacı değişip yan etkilerden kurtulayım forumun her tarafında bundan bahsettin yan etkilerden

Kendim için etkisi şöyle oldu
Önce bir rahatlık ama 2. Kutudan sonra bir işe yaramadığını hissettim belki artık o uyyşturma etkisine alıştım diyedir

Bana zamanında nöroloji ve dahiliye Dr yazmıştı diyabetten dolayı sonra keyfi bıraktım

Ben 9 senedir kullanıyorum. Anskiyete için almıştım. Bende faydası oldu. 100 mg kullanıyorum şuan.

@Pickle,

Aslında şöyle 1 sene kadar bıraktım. Fakat işteki sıkıntılardan tekrardan başa döndük. İş şartları ağırlaştı ve stresli bir hale geldi.

Üst Alt