Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maaş hesabıma yatan paraya haciz kondu. Ne yapabilirim?

hkn10hkn

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Merhaba maasimda haciz var kesinti oluyor ayri dosyadanda maas hesapima bloke konuldu blokeyi icra mudurlugune giderek kaldirttim fakat 350 tl ben kendim yukledigim icin 350 tl e bloke koydular aradim nasil kalkacak. Icra mudurlugunden maasa giris cikis yazisi alirsaniz kaldiriz dediler. Verirlermi acaba maas hesapima isyeri disinda para yatmasi bloke olmasi dogrumu

ne tür maaş aldığınızı yazmamışsınız ama eğer emekli maaşı ise nafaka ve sgk borcu dışında ve emekli maaşınızı teminat olarak göstermeyip herhangi bir imza atmayıp borç altına girmediyseniz emekli maaşında kesinti yapılamaz yukarıda saydığım durumlarda.

Ahmet bey ssk calisaniyim isyeri maasimi yatirinca kullanabiliyorum bloke kalkti fakat ben faturami odeyeyim diye 350 tl yatirdigim icin buna bloke koydular bu dogru mu maas hesapim.neticede bu

işçiyseniz ücretinizin azami 1/4'ü haczedilebilir,

haksız bloke için ise şurada bir yazı var orada bahsedilen ilgili kanunlar işinize yarayabilir.

Üst Alt