Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mahkeme babamın alması gereken paraya yönelik karar vermiyor!?
Ben uzerıme araba aldım 2cı el 6 ay gectıkden sonra babam vasisi aldı ben arabayı mahkemeye gıderek yanı babam gıttı arabayı sattım vasısılık bıttı 3once bende dedıgım gıbı arabayı sattım ama hakım paranın 29tlsını fatıhın hesaba yatırcan dedı babamda yatırdı hepsını degıl onların bıctıgı fıyatı yatırdık aradan 3 gun gectı parayı almaya gıttık hakım hanım vermedı babama bende gıtmıyorum harcıcak parayı babam sımdı ben bu parayı nasıl alıcam vermıyo vasısılık bıttı 3 ay oldu hakım fatura ıstedı sonra ev tabusu ıstedı hepsını gosterdık ama vermıyo bende parayı alıp bnkadakı hesabıma yatırcam babamdan habersız nasıl alabılırım babam dılekce yazdı ama fayda yok ben hakımle gorusmem ıcın dılekce yazmam gerekıyormus bana akıl verın bipolar bozuklugu var %45 engellıyım ne yapmam lazım daah anlatırdımda uzun anlıcanız
Lütfen ne demek istediğinizi tekrar düşünüp, toparlayıp öyle yazın. Soru çok karışık ve anlaşılmıyor.
Örneğin: Vasi kim, kime vasi oldu, 29 TL ne, para nerde, para ile ne yapılmak isteniyor, tapu ne, nereden çıktı, kim kimden habersiz ne ne parası alacak, hakimden ne istendi, hakim neden kabul etmedi... Ne diyorsun kardeşim???
Vasisilik yanı ımza yetkısı bıttımı nasıl ogrenıcem
Babam 2 senelık vasısılık aldı benden bankada param vardı 40bın kadar onuda cekmıs harcamıs ama vassılık bıtmıstı ben vasısılık bıttıgını nerden ogrenıcem bıde banka benım parayı nasıl babama verır sımdı ben napıcam delırcem ben yaaaaaaaa
konuyu nereye yazıyorum ne gelıyoyaaaaaaa kımse bısey yazmıyo bende cımera yazdım sıze gerek kalmadı beklıcez garı sız yazıncaya kadar beklıceme cımere beklerım bundan daha ıyı
[FONT=sans-serif]şizoafretıkmı ne bılemedım yanı bipolar hastasıyım rapor almıstım ziraate gıttım vermedıler ipodet olmus babamı cagırdım oda adlıyeye gıdıcen dedıler gıttık hakım ben vermıyorum dedı ımza yetkısını almanız lazım butun paramı el koydu onceden ımza yetkımı almıslardı babam 2 senelıkdı ama sımdı bıdaha sart kostular ben ıstemıyorum %45 engellıyım bıde ben nasıl evlencem doktora sordum oda mahkemeye gıdıcen kagıt alıp gelıcen dedı bıde engellı raporunu ıptal edemıyor muyuz ben engelsız yaşamak ıstıyorum bılıyom emeklı olucam ama ilaçlar benı olduruyor bana akıl verın yukselt mıyorda doktor napıcam bılemedım çalısıyorum meydancılık yapıyorum her işi verıyorlar sızın gıbı memur olmakda ıstemıyorum o zor iş [/FONT]