Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maliye %40 olan raporumu %22'ye düşürmüş. Ne yapmalıyım?

gurciano08

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar gelir vegisi için devlet hastanesine baş vurdum %40 rapor verdiler ama merkez %22 düşürmüş bu durumda ne yapmam gerekiyor davamı acayım yenidenmi başvurayım gelir vrgisi indirimi için hastaneye

not:bilgisini tel den aldım hakem hastanesine göndermişlermi bilmiyorum.yardımcı olurmusunuz.

Sakatlık oranı cetveli'ne göre %40 verilen rapor oranı doüru ise, maliyeden size gönderilecek red yazısını alıp yeniden değerlendirilmesi için itiraz edin.
Eğer itirazınız lehinize sonuçlanmazsa ve siz sakatlık oranı cetveli'ne göre %40 işgücü kaybınızın olduğundan eminseniz, o zaman kurumun kararına karşılık hukuki süreç başlatırsınız.
Belirleyici olan sakatlık oranı cetveli'dir. Ona göre %40 hakkınızsa, er ya da geç hakkınızı alırsınız.

guncel raporları düşürmuyorlardı guyA cart dıye ındırıyorlar ıste guncelı felan yok

Üst Alt