Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maliye vergi indirimi raporumun aslını bana vermedi. Emeklilikte sorun olur mu?

A.POLAT

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Vergi indirimi için alınan raporların emekli olunacağı zaman aslı isteniyormuş, yazılan yazılar anladığım odur.
Ben vergi dairesine müracaat ettim. Raporu direk maliyeye gönderiyorlarmış. Aslı'nı bana vermediler. Sadece maliye'den vergi indirimi için yazı işyerine geldi.
Emeklilikte sorun olurmu.

Rapor önemli degil...
iş yerinize gelen (vergi ind.belgesi)ı önemli o belgeden bir nüsha kendinize alın...

emekli olabilirmiyim diye müracat ederken işyririne gelen belgelerin foto kopilerini ssk ya verirsen onlarda onlara bakaraktan maliyeden soruyorlar bu şahsın vergi indirimi varmı diye ona göre işlem yapıyorlar önemli olan vergi indirimin olması ssk daha sonra sana bilgilendirme yazısı gönderiyororda bazı degiştirilen yasalardan dolayı emekli aylıgı almaya hakkazan mıştır diyor yada süreniz dolmadıysa şu tarihte emekli ola bilirsiniz der

Üst Alt