Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malülen BAĞKUR emeklilerinin 01.09.2011 itibariyle AYLIK MAAŞLARI ödenmeyecektir!

Konular
12
Reaksiyonlar
1
2 yılda bir yapılması gereken rapor işlevleri kurumca yaptırılmadığından dolayı,bu işlevler için bizlere bağlanan malül bagkur emekli maaşlarının ödenmesi durdurulmuştur...
durum bildirir bir dilekce ile kuruma baş vurularak,tekrardan rapor vs işlevleri yapıldıktan sonra ki sonuca göre maaşın devam edilip edilmeyeceği karara bağlanacakmış..bu sürecin sonunda toplu ödeme yapılacagı tarafıma bildirildi..

maaş için banka atm lerinden döndüğünüzde şaşırmayın direk kurum müd.lerine başvurunuz..

Nurullah bey bu kontrol muayenesi olanlar için değil mi?yoksa tüm malulen emekliler için geçerli mi?

Ben de bağkurdan malülen emekliyim, maaşım durdurulmuş. ama ben emekli olduğumda gelen evrakta kontrol muayenesinin gerekmediğini yazılmıştı. o evrak halen yanımda duruyor. raporum ise sürekliydi. kuruma telefon açtım. öğleden sonra dosyama bakacaklar. gelişmeleri burda paylaşırım.

bağkur kurum içindeki personelde tam bir bilği veremiyor..ama sürekli olanlara sehven yazılarak tekrar gönderileceğini söylediler..bakacaz bakalım..

Hay allah! Binlerce dosya incelenecek, yeniden rapor çilesi vs. derken belki de bir çok emekli aylarca maaş alamayacak.

şimdi telefonla kurumu aradım. raporumun sürekli ve emekli olurken gelen evrakta "kontrol muayenesinin gerekmediğine karar verilmiştir", delilleri elimde olduğunu söyledim. aylığımı geri bağlayacaklarını söylediler.

arkadaşlar benimde raporumda sürekli ibaresi var benimde kesilirmi,ne yapmam gerek tekrar açılması için nereyi aramam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu konuda güncel deneyimi olan arkadaşlarımız bilgilerini paylaşmaya devam ederse yararlı olur...

benim sorun için vermiş olduğum dilekce incelenmesi sonucu maaşın tekrardan bağlandığını telefon açarak öğrendim...27 sin de maaş alırsak sorun ortadan kalkmış olacak.....
öğrendiğime göre,iyi olduğu halde ve ölüm den dolayı nüfusdan düşürülmeyen vede birşekilde engeli olmadığı halde rapor alanlar şikayetler üzerine incelemeye alınmış...bizlerde bu maksatla tam incelenmiş olduk...engelimi tescillen di...

Nurullah bey, ben bu ay maaşımı alamıyacağım, ama gelecek ay iki aylık birden alacam. e devlet ten baktığımda 10. ayın aylığı gözüküyo. kuruma bir daha telefon açtım ve bana dediler 10. ayda iki aylık toplu alırsın dediler. Nurullah bey olur ki bu ay maaş alamazsın ama gelecek ay toplu alırsın.

nurullah baytekin;

nurullah bey siz nereyi ardınız bilgi aldınız ben bağlı olduğum il müdürlüğünü arıyorum onlar genel merkezden bu işlemin yapıldığını söylediler enel merkeze de ilgili yere bir türlü ulaşamadı m ne yapacağız bu ne rezalet anlamadım bir yol gösterseniz iyi olaur

sayın;bünyamin bey
ben ankara da yenişehir sgk müd ile birebir giderek görüştüm...dilekçe verdim..dilekcemin içeriğinde medikal sonda bez vede kasılmalarım için gerekli ilaçlarımı da belirttim..birimdeki şef hanım da durumumu görünce acil dosya istemi yaptı...sonuç da ivedilikle çözümlen di...

Kurunun yanında yaşta yanarmışa örnek bir mevzu daha...Ağabey yaşadığımız bu güzel memlekette o kadar sahtekar varki!devlet onları tek tek kendi seçeceğine top yekün işlem yapıp doğrulara azap veriyor...Yazık...

miremur abim,bizim toplumumuzun en tepeside en dibi de aynı zihniyette olunca ..yanan da yanar,,ağlayan da ağlar....bizim top yekün bir şekil de bedenimizle ruhumuzu bir bakımdan geçirmeliyiz.....yoksa bedensel engeli olanlar çokcefasını çeker..böyle uygulamalardan...

nurullah bey ço bilgilendirmen için sağol bizim kurum genel merkezin işi biz bir şey yapamayız diyor sonumu hayır olur inşllah diyelim

Üst Alt