Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emekli biri ayrıca emekli babasının maaşını alabilir mi?

demirhandilmen

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
merhaba. yasım 40.
malulen emeklı olan bırı ayrıca 1988 de vefat eden emekli ogretmen babasının maaşınıda alabilirmi?

demirhandilmen, (işinize yarar diye düşündüm. malul bir şahısın başından geçen olaydan alıntıdır)

Mrb . benim tecrübem oldu yetim aylığı konusunda .. babam memur emeklisi idi vefat etti .
Sgk il müdürlüğü ne gittim sordum. kendim malüllen sgk emekliyısiyim oranım 80 . yetim aylığı hakkım olur mu diye?..
hakkın var başvuru yap evrakları gönder alırsın dendi .. 6-7 ay yazışmalar eksik tamamlama yaptım .. sonunda red oldu .
niye redlediniz diye Ankara ya gittim .. ''aldığın emekli maaşı asgari ücretten yüksek dendi''.
red olacaktı da 6-7 ay niye benden evrak istediniz dedim .. cevap yok :mad: 20-11-2014,

Üst Alt