Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emekliliğim sonlandı, işsizim. İşsizlik maaşı alabilir miyim?

sumerfatih

Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle herkese sağlıklı günler dilerim .14.02.2019 tarihinde malulen emeklilik nedeniyle işten ayrildim çıkış kodu olarak maluliyet gosterildi . Eylül 2020 itibariyle emeklilik maaşı kesildi ve kontrol muayenesinden red geldi . Şuan işsizim işsizlik maaşı alabilirmiyim. Şimdiden teşekkür ederim

sumerfatih
Geçmiş olsun.neden red geldi acaba ?son 3 yıl içinde 900gun primin var ise alabilirsin diye biliorum.

Teşekkürler. Lösemi tedavisi gördüm hastalığım şuan remisyon aşamasında . Zannedersem işgöremezlik oranim 60 in altina düştü. Şu pandemi ortaminda nasil çalışacağım hic bilmiyorum

Amin cümlemize

Allah razı olsun
teşekküe ederim işten maluliyet nedeniyle ayrıldım 2019 subatta . ondan önce 10 yıl sürekli sigortam vardı

Eee arkadaşım, malulen emeklilik için gerekli şartları taşıyorsun. Rapor oranını neden düşürdüler ? Böyle örnekleri gördükçe emeklilik konusunda kararsız kalıyorum.

bende anlamış değilim sgk iyileşmiş olarak görüyor sanırım . 4074 toplam günüm 15 yıl sigortalık sürem var . yalnız lösemi oranlarında yeni genelge çıkmış teedavi sonrası 5 yıla kadar yüzde 60 oran veriliyormuş yeni rapora başvurmadım bunun faydası olur mu acaba

Üst Alt