Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilik başvurum % 69 raporuma rağmen reddediliyor..?

turabi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
sela bana yardımcı olursanz sevinrim ben 1972 7 ay 16 gün dogum tarihim benim ssk girşim 2001 de ve yüzde 69 raporum var ssk ban 1800 günün dodurup öyle gel dedilr 1800 tamamladı gitim beni ssk baglı olan saglık kurulna yoladılar beni görmeden benim calışbilcegim söyluyorlar ben kendi başıma kendi ihtiyacım göremiyorum nasıl calışacagım bilmiyorum hic biryeden gelirim yok zoraki hayata tutunmaya calışyoz doktorum bile beni yardımsız iş göremez rapor duzenlendi ve onuda ssk verdim bana 17 yıl 3920 gün olursa emekli olrum diyor beni raporun bir deyeri yokmu iş güçümü kaybetmişsem nasıl calışcam anlamadım bana yardımcı olsanız sevinir bir yol gösterin cok ricaediyorum

işe girdiğin zaman engellimiydin, vergi indiriminden yararlanıyormusun?

2001 yılında ilk işe girişte rapor oranınız neydi turabi..

Resmi olarak malulen emeklilik başvurusunda bulunduğunuzda size tam olarak nasıl bir yanıt verildi? Red kararı hangi tarihte verildi?

benim 2 derce indimim var bun itiraz etme hakım varm nasılyapma lazım ban yardımcı olsanz sevinrim

Anladığım kadarıyla vergi indiriminden yararlanarak çalışmaya başlamışsın.bu durumda erken emekli olursun, malulen emekli olmak için, işe girdiğin zaman herhangi bir engelinin olmaması, sonradan oluşması gerek, bu nedenle sen malulen emekli değil, vergi indiriminden yararlanarak erken emekli olursun

hayır yarlanmıyordum

ben malulen emekli olmak istiyorum şu anda ben calışmyorum ssk pirimi kendi ödüyorum saglıtan yaralamak için vegi indirim bana faydası yok neyapacaki yüde 69 raporum var ssk ban diyorki 17 yıl 3920 gün olması lazım beni 3100 günüm var ben calışmıyorum neyapacam bilemiyotum bir caresi yokmu bun

2010 ssk gitim ban 1800 günle emekil olma için şu tarite gelmemi istedile.25 . 2 . 2011 resmi olarak başvurdum sskay evral larım aldıla ssk kendi saglık kurul varmış oraya gönerdile ordaki doktor beni iş göre bilecegim yazıyo sskaya kabul olmadıgın söyledilr ben itiraz etim beni ssk toktoru görmede kara veriyo beni tüm vucdu tutulmuş vazete ban calış diyen doktoru medya karşısın cıkarmak lazım bilmiyor neyapaca yardımcı olsanz sevinrim

2001 raporu yoktu 22.04.2009 raporum var.yüzde 69

turabi,
Şu sorumuza cevap verebilirmisin ilk işe başladığın 2001 yılında rapor oranın neydi.?

2001 raporu yoktu 22.04.2009 raporum var.yüzde 69

iş girdigi sıra engeli deyildi iş başladıktan sonra engeli raporum oldu

İlk işe başladığınızda engellimiydiniz, değilmiydiniz?

Malulen emeklilik için başvuru yaptınız, reddedildi. İtiraz ettiniz, yine "malul olmadığınız gerekçesiyle" reddedildi. Doğru mu anladım?

Eğer böyleyse, itirazınız üzerine verilen red kararına karşı dava açmaktan başka yapabileceğiniz bir şey yok. Eğer sakatlık oranı cetveli'ne göre % 60 ve üzeri rapor alabilirseniz, şu yargı kararına istinaden malulen emeklilik hakkını elde edeebilirsiniz: http://www.engelliler.biz/forum/eme...lma-oranin-artmasi-ile-malulen-emeklilik.html

Üst Alt