Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilik için SGK'na dava açacağım. Avukat önerisi olan var mı?

murat_3854

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Ankara da malülen emekli olmam için sgk yı mahkemeye vermek istiyorum.bana yardımcı olacak arkadaşların bilgilerine ihtiyacım var. malülen emekli olmam için bildiğiniz bu işlerle uğraşan 1 avukat biliyor musunuz. telefonu var mı

teşekkürler

0312 229 18 51 avukat şükrü gün görme engellidir yardımcı olur sanıyorum

Bence iş hukuku konusunda faaliyet gösteren sıradan bir avukata gidin ve durumu anlatın. Eğer kanunlara hakim olduğuna ikna olursanız ne ala...

murat3854,
sizin bir emeklilik başvurunuz vardı sanırım.gözümden kaçmış olabilir,sonucu olumsuzmu olduda böyle bir girişimde bulunmayı düşünüyorsunuz?

Kardeşim bence işin iyi ise hiç baş vurma derim nedenide benim durumum
ya sen emekli olurda kontrol muayenesinde emekliliğin durdurulursa ona ne diyeceksin benim düşüncem işin iyi ise hiç uğraşma çalış derim.

SAYIN MURAT bende senle aynı durum dayım benim iki itirazıma red geldi ücüncüsüne daha önceden boyle rahatsızlıhınız vardı deyıp red ettiler ama onlar red etmeden ben onlara dava actım buay icinde adli tıptan alacahım rapora gore mahkeme karar verecek :) avukata gelince benim tafsiyem sendika veya saglık davalarına giren bir avukat bul ankara barosunu arayıp ordan sana bu davalara bakan bir avukatta tafsiye ederler bana bir arkadaşım adres aldı ama avukatla kavga ettim

benim dogum tarihim:19.02.1978
ilk sigorta başlangıcım:1997
sakatlık raporum:1998 % 50 idi
2009 da yeni aldıgım rapor: % 91
toplam sigorta günüm:3.000
sağlam olduguma dair raporlarım var onlar ise
1996 yılında b sınıfı sürücü belgesi
1997 yılında sigorta başlangıcından önce ilk askerlik muayenesinde askerlige elverişlidir.
raporumda var. bunlar yeterli degilmi malülen emekli olmam için.

Üst Alt