Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilik müracaatımı yaptım. Ne zaman sonuçlanır?

cevor

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
sevgili arkadaşlar ben 11.09.2009 tarihinde van eğt.arş.hast.aldığım %70 çalışamaz raporuyla van s.işl.müd.ne malulen emeklilik müracaatı yaptım.
1971 doğumluyum
1993 sigorta başlangıcım
3715 gün ssk primim var
2006 yılında ritim bozukluğundan kalıcı kalp pili takıldı
acaba müracaatım olumlu sonuçlanır mı. ne zaman sonuçlanabilir.

4 ay oldu bir netice yok ve intr.evrak takibide yapamıyorum

iyi çalışmalar

SSK'lı çalışan olarak başvurdunuz sanırım?
Peki malulen emeklilik için mi yoksa defterdarlıktan aldığınız sakatlık indirimine binayen erken Yaşlılık emekliliği için mi başvuru yaptınız?
Kurum başvurunuzda beyan ettiğiniz raporu kabul etti mi? Zira emeklilik için kurum kendisinin sevk etmesi ve sizin de o sevke binayen rapor almanız gerekirdi.

ssklı olarak malulen emeklilik mür.yaptım van sağlık müd.beni araştırma hast.sevketti o sevke binaen hastaneden %70 rapor alıp sağlık işl.müd.verdim fakat bugün ankara maluliyet daire başk.sordurdum eksik evrak olduğunu ve vandan evrak talep edildiğini öğrendim detayını bilmiyorum

Bu durumda eksik evrağın ne olduğuna dair bilgilendirildiğinizde evrağı tamamlamanız ve sonra süreci beklemeniz gerek.
Bir de rapor kitaba uygun ifadeler içermeli ve maluliyeti gerektiren sağlık koşullarınız gerekli tanı yöntemleriyle belgelenmeli. Aksi halde kurum sağlık kurullları geri çeviriyor "yetersiz" diyerek

Rapor oranı nedeni olabilirmi

Arkadaşım eksik evrakın nedeni Aldığınız rapordaki oran kısmı maluluyet
Raporlarında yazılmaması gerektiğini Zannediyorum Sağlık kurulu görüş ve
Hastalık kodlarını yazıyorlar diye biliyorum Benim Maluluyet raporumda öyle olmuştu şubat 2009 da almmıştım.
Metin

Üst Alt