Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilik raporuma itiraz ettim, gene % yazmadılar?

peymimhalil

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
1977 doğumluyum. ben 4 yıl önce bir trafik kazası sonucu beyin kanamasından kısmi felçli kaldım ve %45 özürlü raporu aldım. ama sona çalışamadım emeklilik için müracaat ettim.
1800 gün primim var sskdan. peyzaj yüksek mimarıyım. 33 yaşındayım.
ilk emeklilik raporum kabul edilmedi ankaradan, itiraz ettim hakem hastaneden gene heyete girdim gene % yazmadan rapor verdiler. ankarada karar vercekler diyorlar. ne olacak acaba ne yapmam lazım
şimdi ben hiç bir yerden gelir sahibi değilim. ailemle yaşıyorum. emekli babam var o kadar .maddi gelirimiz yok.
ben 2022 den faydalanabiliyo rmuyum

bana bir yol yordam gösterin bu konularda bayaı acemiyim. danışacağım kimsem de yok bir yol yordam bilen insan mesaj yazsın lütfen

Halil abimi ben tavsiye ettim kendisine bu siteyi

kendisi arkadaşim olur. inş yardim eden kişiler çikar bu konu hakkında. :)

Malulen emeklilik için başvurduğunuzdan emin misiniz? Zira %45 rapor malulen emekli olmanızı sağlamaz. Malulen emekli olabilmek için maluliyet cetveli'ne göre malul sayılmanız gerek. Bu varsa, o zaman malulen meklilik için sigorta müdürlüğüne başvuru yaparsınız, kurum sizi hastaneye sevk eder ve evet, hastane rapora oran yazmaksızın sadece rahatsızlığınız dair tanıtı detaylı şekilde yazarak raporu sigorta müdürlüğüne gönderir (size vermez). Sigorta müdürlüğü raporu bölge sağlık kuruluna gönderir ve o kurul da maluliyet cetveli'ne göre inceler raporu, yazılan tanı bu cetvele uygunsa, prim günleri de tamsa, malulen emekliliği onaylar.

2022 aylığı ise apayrı bir konudur. Şu emeklilik işi belli olmadan başvur yapmayın. Bu arada konuyla ilgili forumu inceleyebilirsiniz: http://www.engelliler.biz/forum/2022-engelli-ayligi-ile-vakif-ayligi/

Sağol abi ben %40 yetiyor memuriyet için diye çok dolaşmadım %45 yeter diye raporu aldımm
emekli olmam ise sgk 2 yıl iş göremez raporu olmaz ya iş başı yap yada emekli ol dedi ben de çalışamaz raporu aldım gene heyete girdim ama gene az yazacaklar herhalde
kadro olsa işe gireceğim ama 40.000 özürlü memur hikaye oldu hiç bir yerde sınav yada alım ilanı gelmedi
işkura kaydım var %45 özürlü raporum ile yeniden rapor alaacağım özürlü olarak çalışır diye masa başı işlerde mesela çalışırım
ben peyzaj yüksek mimarıyım 7 yıl üniversite okudum asteğmen olarak askerliğimi ödüllerle yaptım bir saçma minibüs çarpması sonucu bu durumma geldim birde polisler .%100 beni suçlu yazmışlar görgü şahidide yok nasıl bir türkiye anlayamıyorum

Üst Alt