Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilik ve normal emeklilik arasındaki maaş farkı ne kadardır?

rivotril

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
Merhabalar benim p raporum var ve p olarak vergi indirimin den yararlanıyorum rahatsızlığim psikolojîk şizofreni diyebılırız yaklaşık 1600 gün primim var hala çalışıyorum engelli olarak sgk ya sordum malulen emekli olma şansım var malulen emekli olursam emekli maaşım normal olarak emekli olmaya nazaran ne kadar farkeder malulen emeklilik için 25 10 2013 tarihinde sgk ya basvurabılırsın dedıler tabi 1 yılda askerlik borçlanırsam ilk işe giriş 25 10 2004 ama engellı olarak değıl o yùzden malulen emeklilık şansım var prim ôdemeleri ise genelde asgari ücret üzerinden sizce en mantıklısı hangisi aralarında çok fark var mı

Malulen ile Normal emeklilik arasında maaş farkı fazla yoktur. En mantıklı yol ise malulen emekli olabiliyor iseniz hemen emekli olmaktır.

Günü geldiğinde hemen emekli olun... "Bugün" emekli olup emekli maaşını almak varken 10-15 yıl daha prim ödemek hiç akıllıca olmaz! :)

Üst Alt