Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen mi yoksa erken Yaşlılık emekliliğinden mi yararlanayım?

and-gun

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Malülen emeklilik mi 3600 den emeklilik mi daha avantajlı? 3700 günlük primim var. %86 engelli raporuna sahibim. Hangi hakkımı kullansam daha avantajlı olur

emekli maaşında normal çalışanlara göre fark oluyor mu ne kadar alabilirim yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Erken Yaşlılık emekliliğinden yararlanın... Maaş açısından bir farkı olmadığı gibi, emekli maaşınızı alırken çalışmak isterseniz, bu da ancak Yaşlılık emekliliğinde mümkün olabilir. Malulen emekli olursanız, emekli maaşınızı kestirmeden çalışamazsınız. Yaşlılık emekliliğinden yararlandığınızda ise, emekli maaşı alırken aynı zamanda sosyal güvenlik destek primi ödeyerek çalışabilirsiniz.

Maaşınızın ne kadar olabileceği ödediğiniz prime miktarına bağlı (Prim günü 7200 üzerinden hesaplanır). Mukayese açısından: http://www.engelliler.biz/forum/eme...nu-ile-ne-kadar-emekli-maasi-aliyorsunuz.html

:eek: oturanboğa verdiğin cevap ilgin için çok teşekkür ederim.çok acemi olduğum konuydu bu selamlar
:rolleyes:

Yaşlılık emekliliğinden yararlandığınızda ise, emekli maaşı alırken aynı zamanda sosyal güvenlik destek primi ödeyerek çalışabilirsiniz.

diyorsunuz.prim ödeyerek çalışmamın ne artısı oluyor emekli maaşım da artış mı olur?????????:rolleyes:

Hayır. Bir şekilde emekliyken çalışmak istertseniz, bu mümkün oluyor sadece...

hızlı cevabınız için tekrar teşekkürler.ben sağlık kurulundan %56 rapor almıştım.Ankara dan gelen cevapta hastanede raporu yeterince açık olmadığı yönündeydi.tekrar hastanede heyete girdim.Bu oranın düşeceğini düşünürken %87 verdiler aralık 2010 dan beri bu işle uğraşıyorum rapor Ankara ya tekrar gidecek. Benim bu yaşadıklarım normal mi, herkes bu kadar uğraşıyor mu

Normal normal... Bu tür süreçlerde başı ağrımayan neredeyse kimse yok...

teşekkür ederim çok sağolun.Bugün burada ilk günüm ve de çok memnunum

Üst Alt