Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maluliyet ve Çalışma Gücü Kaybı Yönetmeliği'ne karşı dava açan var mı?

Makiyato

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
13
Merhaba bu yönetmelikteki özellikle baltzhar formülü uygulamasının kaldırılması maddesinin iptaline dair dava açan şahıs yada kurum var mı bildiğiniz?

Maluliyet ve Çalışma Gücü Kaybı Yönetmeliğinde Balthazard formülü uygulanmıyor.

Maluliyet ve Çalışma Gücü Kaybı Yönetmeliği iptali için birlik olalım.

merhaba ilgili yönetmenliğin iptal edilmesi için 2 tane engelli milletvekili olan serap hanım ve serkan beye mail attım ayrıca yaşlılar ve engelliler müdürlüğüne mail attım

Maluliyet ve Çalışma Gücü Kaybı Yönetmeliği iptali için birlik olalım.

Merhaba Arkadaşlar,

Maluliyet ve Çalışma Gücü Kaybı Yönetmeliği iptali için birlik olalım. herkes engelli raporu ile direkt emekli olsun. ben bunun için Aile ve sosyal politikalar bakanlığı yaşlılar ve engelliler müdürlüğüne ve engelli milletvekillerinden serkan bayram bey ve serap yazıcı hanıma yönetmenliğin bizleri mağdur ettiğine dair mail attım. birlik olup sizde mail atarsanız iptal ettirebiliriz.

Teşekkürler.

aytekinatas Merhaba, Engellilere Özgü Yönetmelik ile 28.09.2021 Tarih Resmi Gazetede Yayımlanan Ve Aynı Tarihte Yürürlüğe Giren 31612 Sayılı Çalışma Gücü Kaybı Ve Meslekte Kazanma Gücü Kaybı Tespiti İşlemleri Yönetmeliği, Birbirinden Farklı Yönetmelik maddeleridir.
İkisi Birbirinden farklı kavramlar olduğu gibi Yönetmelik içerikleride farklıdır.

Üst Alt