arkadaşlar ben sosyal güvence olarak emekli sandığına bağlıyım. uzun yürüme cihazımı yenilemek istiyorum. bir çok medikalle görüştüm. cihazın ücretinin yüzde 20 misini ödeyeceksin diyorlar. burda sorun yok! bana kaça mal olur dediğimde 800 tl civarında fatura çıkartıyorlar! hani %20 idi diyorum. malzeme farkı diyorlar! sanki titanyumdan yapıcak öküz istediği cihaz yerli, yani demir üzerine nikalaj kaplama bir kaç yerdede deri kaplama hepsi bu!
çevre illerdende araştırdım durum aynı. kendi ilimde SGK kurumundaki ilgili birime gidip bu durumu anlattım. adamların bana dediği şu "mevzuatımızda öyle bir açık var çok şikayet oluyor ama birşey yapamıyoruz. malzeme farkı adı altında istediği fiyatı istiyorlar"
vallahi kaç aydır cihazımı kendim tamir ediyorum. bu nere kadar gidecek bilmiyorum. ya bu parayı bayılacaz yada doğru dürüst bir medikal bulacaz!
iç anadolu bölgesinde böyle bir medikal varmı?
deneyimlerinizi paylaşırmısınız?
çevre illerdende araştırdım durum aynı. kendi ilimde SGK kurumundaki ilgili birime gidip bu durumu anlattım. adamların bana dediği şu "mevzuatımızda öyle bir açık var çok şikayet oluyor ama birşey yapamıyoruz. malzeme farkı adı altında istediği fiyatı istiyorlar"
vallahi kaç aydır cihazımı kendim tamir ediyorum. bu nere kadar gidecek bilmiyorum. ya bu parayı bayılacaz yada doğru dürüst bir medikal bulacaz!
iç anadolu bölgesinde böyle bir medikal varmı?
deneyimlerinizi paylaşırmısınız?