Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Marjinelmisiniz - Orjinelmisiniz

hayrettin

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
21782207.jpg

Dün 2 tane Gotik gördüm onlar bana uzaylı gibi baktı bende onlara..:D sonra bakışlarla bakmama konusunda anlaştık:D ama ben marjinal de değilim orjinalde 20 yıl önce gitti orjinalite..:D

what?
ne?
...
anlamadım...

ben normalim...

iremsu emekli oldun selamda vermiyon hayırlı olsun ne zaman ıslatcaz:Dmarji dediler senin icin:D

3 gun sonra sık sık göreceksınız cunku kendimi kutlamak için kendime pc aldım...
onundışında bu mutluluğumu
iş hukuku hakımı arkadaşım, 7 tane avukat arkadaşım,kendi şirket olmuş dışardan çok biliyor diye tutuğum avukatım bilemezken!ha bide özürlü dernekleri
engelliler -biz sayesinde aldığıma göre
sizle kutlamıyacağımda kimle kutlayacağım

ben marjı değilim yahu marji nedemek onu bile bilmem :))));)

Dün 2 tane Gotik gördüm onlar bana uzaylı gibi baktı bende onlara..:D sonra bakışlarla bakmama konusunda anlaştık:D ama ben marjinal de değilim orjinalde 20 yıl önce gitti orjinalite..:D

Hahaha :D Alemsin Mac:D

Üst Alt