Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Marketlerde çalışma şartları hakkında bilgisi olan var mı?

Duman6Kestik

Aktif Üye
Konular
40
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar mahallemde supermarket var pek ordan alişveriş yapmiyorum daha cok bim a101 e falan gidiyorum ama kasiyer aradiğini duydum. Yol yemek asgari ucret yaziyor ilanda. Daha once marketlerde çalişan arkadaşlar varsa çalişma saatleri nasildi izin günleri nasıl.

Fazla kalabalık olmuyor bu işe girmek istediğim markette fakat saat 22:00 da kapanıyor. İşveren bana sabah 8 akşam 22 e kadar çalış diyebilir mi? (Engelli olarak başvuru yapmıyorum)

Yani baya zor. Geçmişte a101 deneyimim olmuştu. Bir gün izin hakkı veriyorlar. Bir gün full sunuz. Kasa işi çok zor ! Açık çıkarsa kesinti oluyor. Yani 08:00-22:00 saatleri haftada bir: haricen vardiya var; 8'de girerseniz 2, 2'de girerseniz 10. Ama tabi kasa hesaplaması, paspas, mal dizimi vs var. Oldukça hareketli ve yorucu bir iş.

Üst Alt