Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mause hakkında..?

Bacıbey

Aktif Üye
Konular
52
Reaksiyonlar
0
Açıyorum Bilgisayarımı bir iki saat sorunsuzca çalışıyor. Amaaa birden kayboluyor Maus'un Ok'u..:):) Ara araa araa yok.. Resetliyorum yeniden açıyorum Bilgisayarımı çıkıyor ortaya Ok..:)

Benim öğrenmek istediğim Bilgisayarı kapatmadan bulabilir miyim Maus'umun ok'unu..:) Birde neden kayboluyor olabilir? Işığı yanıyor Maus'un..:rolleyes: Bozuldu bu Maus desem yani..:)

Aciiiil cevap aciiil cevap yardııım..:p(Hep bunu yazmak istemişimdir nedense):D

sistemdeki fazladan yükten olabilir buda büyük ihtimal virüstür .virüs taraması yapın : )

Nedir bu virüslerden çektiğimiz kardeşim..:) Her taşın altından virüsler çıkıyor.. Vay hainler vaay..:mad: Mausumun ok'undan ne alıp veremedikleri var..:mad::mad:

Teşekkür ederim Kalbiselim..:)

Miram bacım ayarların hepsi senin dediğin gibi ayarlı zaten.. Galiba format farz oldu artık.. Sanada Teşekkür ederim canım..:)

Üst Alt