Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mayıs 2023 evde bakım aylıklarının ödenmesi!?

filyoslu

Yeni Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
4
arkadaşlar seçim dolaisiyle erken yatarmı acaba yatan olursa burdan yazabilirmisiniz teşekkürler

10.05.2023 Çarşamba ile 12.05.2023 Cuma Tarihleri arasında Evde Bakım Aylıklarının Ödemeleri Yapılacaktır.

Evde bakım maaşı çok düşük kaldı emekli maaşına yakındı şimdi yarısına düştü seyyanen artırılmalı

Evde Bakım Aylıkları Hesaplarınıza Yatırılmıştır, Güle güle harcamanızı dilerim.
Not 1: Asılsız haber yaptığım iddiası ile tepki gösteren arkadaşlar özür dilemenizi bekliyorum.
Not 2 : Evde Bakım Aylıklarının ne zaman ödeneceği konusunda bilgi sahibi olan katılımcıyım.
Sevgilerim ile.

Evde Bakım Aylıkları Zammı Yapılacak, Bu konuda ne zaman zam yapılacağı noktasında bilgi veremem ancak iyileştirilecek.

sen nerden biliyon ben bakanlıktayım bilmiyorum sen tekirdagdan sallıyon

nereye yattı ankara bile yatmadı bu saat oldu

E devletde bakım maaşı görünmüyor

Arkadaşlar arada bir e devlet de bu evde bakım maaş bilgileri görünmüyordu ama açıkçası çok önemsemiyordum zira maaş yattıktan sonra tekrar görünür hale geliyordu, şimdi emekli memur ve işçilere ciddi zamlar yapıldı ve şuan e devletde yine benim kaydım görünmüyor, kesilmiş olabilir mi? Evde bakım maaşı alan arkadaşlar e devletlerine bakıp bilgi verirlerse sevinirim

Arkadaşlar konu açmak istemedim, bu engelli maaşını ne kadar süre almasak kartta durur, birde zam falan yok mu bize

Üst Alt