Dünyada insan nüfusu çok arttı.. kirli güçler laboratuvar ortamında maymun,tavuk, civciv, kuş ördek hindi vs. İsim koymak Zor değil..
Yakında karınca bebası diye bir şey çıkacak ..virüs üretip bulaştırıyorlar.
Adına Kovit dediler.. normal grip virüsünü daha ölümcül yapıp adına influenza dediler.
Sonrasında 7 ay içinde (aşı) diye ikinci bir ölümcül sıvı ürettiler,bunu türk asıllı güya bilim adamı sıfatı verdikleri insanlara yaptırdılar,burada çok farklı işler döndü..sorumlu türkleri tutmak için,zaman la bunları göreceğiz.
Adını kovit diye koydukları labaratuvar ortamında ürettikleri virüs ayrı bir sıkıntı.. ürettikleri aşı ayrı bir sıkıntı..her ikiside kısmen de olsa öldürüyor veya sekel bırakıyor.
Biri 49.biri 50 yaşında iki abim hiç bir hastalığı yokken biri yatakta,biri yolada 1 sene içinde fefaat etti..
Buna benzer 100lerce tanıdığım veya arkadaşım malesef vefaat etti.
Kendimi öyle bir izole ettim ki ne kovit oldum ne aşı oldum..bana herkes astronot gibi geziyorsun diyordu..oysa ben her şeyin farkındaydım.
Onca uyarılarıma rağmen malesef çok sevdiğim insanlara aşı olmamalarını bir türlü anlatamadım. aşı öyle 3.4 ayda üretilebilcek bir şey değil..kendilerini kandırırlar anca.
Aşı olanlar veya adına kovit dedikleri laboratuvar ortamında üretilen gribin ağır varyantı malesef daha çok genc insanları ya öldürüyor ya sekel bırakıyor.
Yatakta veya yolda daha çok genc kesim, pat pat ölüyor.
Malsef milyonlarca insan genc yaşta ölmeye veya sekel kalmaya devam edecek.
@furkander33,
Furken,neden bu kadar hayata negatifsin?