Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB için mülakat hangi ilde yapılacak?

Konular
19
Reaksiyonlar
0
Meb sozlu mulakati basvurdugumuz ildemi yoksa ankaradami yapilacak

İlanda yazıyor başvurduğun ilde gireceksin..

Bu mülakatlarda ne sorulacak acaba ? Formalite icabı mı yoksa gerçek mana da mülakat mı ? Mesleğe dair sorular sorulacağı belirtilmişti ilanda

Bilemiyorum bende ilk defa kamuda mülakata gideceğim.Aslında daha önce girenler ve kamuda çalışan arkadaşlar yazsa iyi olur ama nedense işi biten bir daha foruma bakmıyor gibi bir hava var sanırım..

Mülakat ankarada olacak diyorlar.bide maaş konusunda bilgisi olan varmi

Ankara ilanına başvurduysaniz Ankara'da mülakata gidersiniz.çalışma yeri hangi ildeyse o ildeki il milli eğitim müdürlüğünde yapılacak.

İlk ay asgari ücret sonrasında bağlı olan sendikaya üye olunduğu takdirde yıl içerisinde yapılan toplu iş sözleşmesi gereğince belirlenecek.benim tahminim 2300 ü geçmez bi de varsa ikramiye felan olur..

Acil is kur mulakati

Meb mulakat ici evrak tarihi bugun sonmus duyuruda evrak icin mail yolu oluyormus 24.08.2018 pazartesi gu n une kadar sonmus ben bi saat once yolladin kabul edilirmi

Yazdığınız tarihe göre zaten bir ay geçmiş kabul olmaz Eylül ayindayiz şu an��. Arkadaşlar ilanda yazıyor;

3. SÖZLÜ SINAV İÇİN BELGE TESLİM İŞLEMLERİ
1. İŞKUR'da ilan edilen kesin listede yer alan adayların belge teslim yeri, tarihleri
diğer bilgilendirme işlemleri, Ankara'da bulunan işyerlerimiz için MEB Destek Hizmetleri
Genel Müdürlüğünün, illerde ise il milli eğitim müdürlüklerinin internet sayfalarından, kapıya asılan duyurulardan veya cep telefonlarına gönderilen mesajlardan takip edilebilecek olup,
ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.
2. İŞKUR tarafından sözlü sınav için gönderilen adaylar, aşağıda belirtilen belgeleri
başvuru yapılan ildeki il milli eğitim müdürlüğüne elden teslim edecekler (Ankara'da ise
MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü-İdari İşler Dairesi Başkanlığı-Kızılay/ANKARA),
belge vermeyen veya eksik belgesi olanlar sözlü sınava alınmayacaktır.
Belgeler:
- Nüfus cüzdanı fotokopisi.
- TCKN'lu adli sicil kaydı.
- Öğrenim belgesi fotokopisi.
- Askerlik durum belgesi fotokopisi.
- Geçerli döneme ait KPSS sonuç belgesi fotokopisi.
- Teknik işler, aşçılık, kalorifercilik ve şoförlük gibi görevler için, yetkili kurumlardan
alınmış diploma, ehliyet, sertifika ve belgeler.
- Kurum tarafından istenen diğer belgeler.
bzasiruzgar;
Açıklayıcı olmuştur sanırım 1.si elden teslim edilecek 2.si teslim tarihi henüz açıklanmadı 3.sü başvuru yapılan ildeki il milli eğitim müdürlüğü ne teslim edilecek..

Üst Alt