Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB yol/servis konusunda yardımcı oluyor mu?

crazycem25

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben hizmetli sınavını kazanıp atandım ancak bi sorum var
eğer oturduğum ilçeden başka bir ilçeye görev yeri çıkarsa yol masrafları için elimde sadece konturlu kent kart var ancak meb yol için bana ayrıyetten bir bedava otobüs kartı paso yada kimlik gibi bir şey vericek mi

bu konuda bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim

Ayrıca bir şey verildiğini sanmıyorum?

Yol Harcırağı

Şehir dışına atanan ilk memurlara yol harcırağı varmı yokmu ? sadece öğretmen memurlarımı var birde vardıda kaldırıldımı diğer memurlara yada bundan sonraki şehir değişikliğindemi veriliyor?

2004 yılında çıkan bir kanunla ilk defa memuriyete atananlara yolluk ödemesi kaldırılmıştır..!!! Bilginize..

ben 2006 atandım daha alamadım yolluğumu:(

bana link olarak verebilirmisin gecelerin prensi düz memurlaramı kalktı herkesemi birde şehir dışında görev yapıp kendi şehrine gelen asaleti aldıktan sonra yol harcırağı alabiliyormu

arkadaşlar ilk önce ilçeden ilçeye gidecek olan arkadasım meb de yolluk verilmez birde bulunduğunuz ilçeden diğerine giderken bildirin meb e sorun olmasın.ilk atamalarda yollukve harcırah olmaz alamazsısınız yanı.

arkadaşlar bende yeni mebe hizmetli kadrosunda atandım. acaba nakil istemek için zorunlu bir süre zarfına tabimiyiz ?
mebe hizmetli kadrosuna aldığı personelini memuriyet için tekrar bir sınav açabilirmi _? hizmetli kadrosu iice boğmaya başladı beni... hani bizi engelimizden dolayı ağır işler vermezlerdi. hademe yapmazlardı... bal gibi hademeyiz. bu (engelli) halimizle... meb için lise mezunu olmak büro memurluğunu yapacak kapasite ve kriterleri taşımadıımıza inanıyordur kesin... allah yardımcımız olsun... mebe tekrar çok teşekkür ediyorum atamalarda engel durumuzu ön plana çıkardığı için... desteksiz yürüyemez yazıyor raporumda ama ben hademeyim...

hakan bey size ne is yaptırıyorlar.kanun var biliyorsun hizmetlilerin ne iş yapacağı hakkında ama gerçekten yapamayacağın bir iş yaptırmazlar emin ol.hayırlı olsun

ben meb de mutemetim arakdaşlar. okulun evrak işleri oluyor meb ve maliye arasındamekik dokuyorum. kendi arabamla gidiyorum. bunun için fazladan bir para ödemiyorlar. çepten gidiyor. :cool: bunada şükür! Allahtan eşimde memurda bizi etkilemiyor. ama diğer arkadaşları düşünüyorum, tek maaşlı adam ne yapsın. üstelik okulu için gidip geldiği halde cebinden para çıkıyor. Allah yardımcısı olsun! inşallah bu tür işlerde çalışanlara bir ek ödeme felan yaparlar.

Üst Alt