Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Medikal bez işini nasıl yapabilirim?

asi1903

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Saygi deger gurup uyesi arkadaslarim benim ikitane engelli yavrum var ve raporla bez aliyoruz artik cocuklarimin rehabilitasyon ve hastane randevularina yetisemedigim icin 5 aydir issizim dusundumde bu bez isini bende yapabilirim ama prosedurunu bilmiyorum nasil bir yol.izlenmeli bilmiyorum bu konu hakkinda bana yol.gosterecek bir arkadasim varmidir acaba tesekkurler

asi1903

Medikal bez işini yapabilir miyim derken neyi kastediyorsunuz? SGK'dan bez ücretini mi almak istiyorsunuz yoksa medikal bez satan bir iş yeri mi açmak istiyorsunuz?

Evet aslinda bu isi yapmak istiyorum

Var mı bilgilendirecek bir arkadas

asi1903

O kadar düşük ki bezdeki marj, ancak sonda vb. yan malzemeler de satıldığında bir anlamı oluyor. Doğrudan müşteriye ulaşmak da çok kolay değildir. Paranızı ve zamanınızı başka bir alanda değerlendirmenizi öneririm.

Merhaba biraz daha detaylandirabilirmisiniz rica etsem mesela normal bir raporla 2 aylik donemde
nekadar kar kalir giderleri nelerdir izlenilecek yol nasil olmali acaba

o kadar somut bilgim yok. Ama nakiye masrafını çıktıktan sonra 30 tl ancak kalır diye tahmin ediyorum. Ayrıca müşteri bulmanın ne kadar zor olduğunu söylememe gerek yok...

Herseyi dusunce 30 tl kalirsa bence yeterli bir rakam musteri konusunda.sorun yasamam.diye.dusunuyorum kalan.zamandada cocuklarimla ilgilensem kafi bunun icin sgk yami gitmek lazim ben birazda ordan bilgi alayim

Üst Alt