la tahzen arkadaşım elimde SGK nın bir müdürü (Genel Müdürlükten bir yüksek müdür) imzalı belge var; buna inanmak zorundayım; senin yazdıkların müthiş bir şüphe verdi rahatsızlığımdan dolayı(!!!!) Ben defalarca uğraştım kestirmek için maaşı; Kesilmez diye yazılı kağıt geldi, email geldi, BİMERden cevap geldi...Daha ne yapayım... Dedim ya acayip şüphe ve vesevesye sebep oldu yazdıkların, UMARIM iyi niyetlisindir...Bu arada kadroluyum.
Ayrıca yaşlıların kara cüzdan dediği emekli olunduğunu gösterir cüzdanların eskilerinde yani 2008 öncelerinde "malül çocukların çalışmalarından ötürü maaşları kesilmez ta ki kendi çalışmalarından dolayı emekli olana dek" buna benzer şekilde bir yazı var.
Forumun diğer bölümlerinde de yazyor baba SSK lı ise kesilmez diye, senin peder Emekli sandığından mı emekliydi?
Gelde uyu şimdi!!!!
Ayrıca ben daha önce özürlü değil çalışamaz derecede malül şeklinde yetim aylığı alıyordum çünkü rahatsızlığım şizofreni...
Cevap yazmanı acilen bekliyorum La Tahzen senin peder Emekli Sandığı ndan mı emeklimiydi?
Sayın OturanBoğa isterseniz bana gönderilen belgenin resmini size gönderebilirim. Elimde bu belge varken sorun çıkmaz değil mi?