Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memuriyetten emekli oldum. Tazminatım düşük yattı, süreç çok uzadı!?

ilyas72

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
1
15.07.2023 tarihinde emeklik talebinde bulundum.
İşlem uzayınca geri dilekçe verdim. Ayrılış yapıldığı için memuriyete dönemeyip
20 Kasım 2023 emeklik ikramiye aldım.3 parça halinde
121 Bn tl
24 bin (birikmiş maaş?)
1500 tl
07.10.2012 ekpss ile memur oldum. Yaklaşık 11 yıl
İlk SSK 03.07.2003
1135 günüm SSK vardı.
1-Tazminatım neden düşük. Süreç çok uzadı.
4 ay maaşsız kaldım.
2-E borrdro 7500 neden görğnüyor. Ben em düşük memur emekli 8900 sanıyordum

3-Dava açsam tazminat artarmı ı?

Çalışamıyorum işe gidip gelmek zor oluyordu. 4 ay gitmeyince
Ve maaşsız kalınca tekrar işe dönüş yapmak istedim. Kurum Ayrılış yaptığı için olmadı.

Maaş doğru 2008. Öncesi memur 9800 alıyor. 2008. Sonrası memur 7500. Aliyor

maaş malesef doğru ama ikramiye kaç yıl çalıştıysan 15 yıl örnek çarp son maaşın olması lazım...

11 yıl çalıştım
2012 ekim girişliyim
15 temmuz 2023 te emekli ayrılış oldum

Özel şirkette çalışsaydım. Daha fazla mı alırdım.
121450 tl den (yüz yirmi bin TL)

her şey doğru ben gecen ay emekli oldum. 10 yıl için ikramiye 110 bin. ikramiye için çalışılan yıl çarpı 11 bin civarı. maaş 2008 sonrası 7500.

En düşük memur maaşı 8900 tl
Yalan mı yani

11 yıllık memuriyet
Ve 3 yıllık ssk
Emeklilik bedeli 121 bin mi
Mahkeme yolu var mı?

Ben Cimere başvuru yaptım 2008 den sonra memur olanlar çok düşük maaş alıyor diye hepimiz yapalım

Siz ne kadar maaş alıyorsunuz

Oturan boğa
Mahkeme yolu açık mı

ilyas72

Tazminat neden olsun? Ortada beklenmedik bir şey yok. Göz göre göre emekli maaşlarını katlettiler!

Hepimizin sonu böylemi olacak?

SANIRIM YAŞ TAHTAYA BASTIK
(Bile bile olsa gerek)

ayDÜNYAvazo

Ülke yanarken "bana bişey olmaz" sananlar şimdi en büyük bedeli ödeyecek. Emekliler %80 desteklediler bu hükümeti. Beter olsunlar. Bana düşene de ben razıyım.

[FONT=comic sans ms]Bu zamanda, emekli falan olunmaz.[/FONT]

Bana göre EMEKLİLİK İKRAMİYESİ çok düşük NEDENSE?

ilyas72

Hocam kadro dereceniz, Emekliliğe esas kadro dereceniz, ek göstergeniz ve hizmet sınıfınız neydi acaba?

ayDÜNYAvazo

Ülke yanarken "bana bişey olmaz" sananlar şimdi en büyük bedeli ödeyecek. Emekliler %80 desteklediler bu hükümeti. Beter olsunlar. Bana düşene de ben razıyım.

Bülent Bey Sizin bu Kurucusu olduğunuz forum'a her türlü siyasi görüşe sahip bireyler üye oldu ve yine hepimiz büyüttük , şu anda en çok bilinen engellilerin sesi olan bu forum da kurucu olarak herhangi bir görüşe sahip kişilere "Beter Olsunlar" hitabı ne kadar doğru? Şahsım olarak Devlet Memuruyum herhangi bir siyasi görüşüm yok amacım Millete (Devlete) sen ocusun sen bucusun diyerek ayrım yapmadan elimden geldiğince hizmet vermektir. Sizin bir kaç yorumunuzu gördüm sürekli herkes serbest, herkes özgür vs. gibi yorumlarınız vardı. peki herkes özgürse bu "Beter Olsunlar" diye hitap ettiğiniz topluluk sizin samimiyetinize güvenip inanabilir mi? Hani Bir Ata Sözümüz var ya "İmam Os... Cemaat Sı...." Siz Bu forumun kurucusu olarak sizce doğrumu yaptınız?

Ali_Gs

Eksik yazmışım, doğru, yüz bin beter olsun sorumlular. Yetişkin insanlar tercihlerinin bedelini öder. Ödesin herkes.

Ne Diyelim Benim Unumda Tuzumda kuru ailemde çalışmayan maaş almayan emekli olmayan evi arabası olmayan üniversite okumayan kimse yok yanlış anlaşılmasın maddi olarak Allaha Şükür iyi bir statüdeyim ancak herkes gönlünün ekmeğini yer, Allah herkesin kalbine gönlüne göre versin herkes iyi bir yaşamı en azından huzurlu olmayı hak eder

Ali_Gs

bu ne demek ? benim keyfim yerinde , 7500 TL alanlar gönlünün ekmeğini mi yiyor?

BANA GÖRE BU KONU ÇIĞIRINDAN ÇIKMIŞTIR.
Bence siz bu konuyu biranönce kapatmalısınız.
SAYGILAR.

bu ne demek ? benim keyfim yerinde , 7500 TL alanlar gönlünün ekmeğini mi yiyor?

Sanırım engeliniz algılama sorunu ile ilgili öncelikle geçmiş olsun sonrasında yazdıklarım dan bu cümle nasıl çıkar anlamış değilim 7500 alan emeklide huzurlu şekilde yaşamayı hak ediyor kime oy verirse versin dedim siyasi seçimi ne olursa olsun herkes rahat bir hayat yaşamalı dedim sanırım bu cümlelerim yeterli gelir

Ali_Gs

engelim algılama değil.sizin veya başkasının engelinin detayı da aslında umrumda değil.engelinin algılama detayı olup olmadığını sorgulayanlar genelde emgelli olmayanlar oluyor bu platforma da ninesinden dedesinden ötv indirimi kapmaya gelen tipler olur....yaptığınız yoruma ilişkin çok güzel siyasi analiz de yapardım geldiğiniz konuma mesela hak yemeden mi geldiniz ? gönlünüzün ekmeğini nasıl yiyorsunuz?

Hiç şüpheniz olmasın açık yüreklilik ile isterseniz bilgilerimi vereyim araştırın nasıl fazlasıyla hak ederek geldiğimi olduğum noktaya aile içinde en alt konumda ki kişi benim hatta doktoru hemşiresi polisi ne ararsanız var hepside üniversite mezunu başka sorunuz varmı?

Üst Alt