Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurların siyasi partiye üye olması..? [Hukuk]

Human01

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
merhaba,
arkadaşlar memurum.yaklaşık üç yıl önce bir siyasi partiye üye oldum.sırf bir ahbab uğruna.ve memurluğa başlamadan hemen önce ilçe teşkilatına istifa dilekçesi verdim.verdiğim dilekçeyi merkezlerine faksladılar.ama örnek dilekçeyi kaybettim.şimdi emin olamıyorum.ya istifamı yürürlülüğe koymadılarsa.ne yapmam lazım.noterden şimdi tekrar göndersem olurmu?ama 8 aylık memurum sakıncası olurmu?
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

sorunda o.dilekçe örneğini kaybettim.ve başka şehirdeyim.genel merkezlerini arasam olurmu?ordan bakamazlarmı üyemiyim değilmiyim diye kardeş?

genel merkezlerine fakx çektim.sonrada aradım.yazınızı yazdık yargıtaya gönderiyoruz.dediler.2006 daki son düzenlediğimiz listede de yoksunuz zaten dediler her ihtimale karşı biz yinede gönderiyoruz dediler.yazının yargıtaya gönderilmesi sorun olurmu?soruşturma falan açılırmı?

Eğer parti üyeliğiniz devam etseydi,Memur olarak atanamazdınız.Endişeye gerek yok.Üyeliğiniz silinmiş.

Üst Alt