Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mesanemde sorun var ve günde 6-7 kere tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum..?

kskfıratksk

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben 17 yaşında erkeğim 6 ay önce sık idrara çıkma sebebinden doktora gittim doktor benim anormal bi sorunum olmadığını söledi aradan 6 ay geçti ama benim sorunum geçmedi günde 6-7 kere tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum az yada çok idarara çıkıyorum bu durum bende yaklaşık bi senedir var artık iyice can sıkmaya başladı mutsuzum yardım edin lütfen o doktora asla gitmeyi düşünmüyorum

bence bu büyütülüp kafaya takılacak bi sorun değil. ben de günde en az 7-8 defa işerim.
belki mesanen ufaktır. ya da bende olduğu gibi 4 böbreğin vardır (evet ciddiyim) 1 bardak su içsem bi saat sonra tuvalete koşarım.:) gençken de bu böyleydi okulda ders bitsin tuvalete koşayım diye kıvranırdım . üstelik benim mesanem de ufak BETERİN BETERİ VAR HALİNE ŞÜKRET DOSTUM ;)

Mesane iç basıncını azaltıcı bir ilaç vermedi mi doktorun? Ve, koyduğu teşhis nedir?

Üst Alt