Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Meslek Edindirme Kursları (MEK) nerede veriliyor?

BuROCKY

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bu Mek kursları yani meslek edindirme kursları okuldamı eğitim verdiriyor. Ben Bilgisayar peogramcılıgı kursuna başvurucamda bunun eğitimini Kim veriyor? Nerede veriliyor yani okuldamı ? Ve dersler nasıl uygulamalımı? Bilgisi olan varsa verebilirmi

benim bildiğim meslek edindirme kurslarını işkur açıp organize ediyor hatta günlüm 25-30 lira para veriyor zamanında ben çok gittim iyi para aldım ama bu sıra kurs felan açmıyor nedense iş güç yok bari kursa gitsek elimize 3 -5 kuruş para geçer...

isyankar_

Yardımcı oldugunuz için tşkler. Biliyorum ücret veriyolar evet ama benim öğrenmek istedigim şu Okuldamı ders verdiriyolar yada belli bir yerde dershane ortamında mı ders veriliyor? Yani sadece eğitim amaçlı bir kursmu ? Eğitimi kim veriyor ? Bunları merak ediyorum @isyankar_ yardımcı olursanız memnun olurum

İnşllah öyledir. Ama en iyisi 1 saatlik yolu göze alıp yerinden öğrenmek. Telefonlarıda açmıyolar gidip öğreneceğim. Ama bilen varsa yazarsa faydalı olabilir yinede.

Üst Alt