Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Meslekte kazanma gücü kaybı yanlışlar ve hesap yapma...

ipeksi

Üye
Konular
57
Reaksiyonlar
4
Selam uzun uğraşlar sonucu keşfetim ki iş gücü kayıp cetveline yanlış yorumluyomuşuz yani orada yazanlar ( A cetvelinde) yüzde olarak kayıp oranı değil sadece arıza ağırlık ölçüsü, hesaplama yapabilmek için sgk müfettişinin meslek olarak size ne yazdığı önemli buradanda şöyle bir sonuç çıkıyor ;
-günlük kazanç * 21 * doğru hesaplanmış bir oran...
-sgk nın Çalışma gücü ve Meslekte kazanma gücü oran tespit yönetmeliğinin hesaplama bölümünü okuyunuz biraz karışık gelebilir ama bütün cetvelleri kullanmak gerekiyor (A,B,C,D)

E cetveli yerine D cetveli ?

Merhaba iş kazası sonucu meslekte kazanma gücü kaybımı hesaplamaya çalışıyorum A,B,C,D cetvellerini kullanarak bi hesap çıkarmaya çalıştım fakat yaş hesabı yapılan E cetvelini bulamadım mesala %89 kazanma gücü hesapladım ama 29 yaşıma göre kaç çıkacağını hesaplayamadım bilen biri varmı?E cetvelinde D cetveli çıkıyor doğrumu yoksa ben mi yanlış yapıyorum?

Üst Alt