Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Metafizik uzmanları, psikiyatri ve paranormal olaylar!?

Konular
50
Reaksiyonlar
232
Çocukken sis şeklindeki gri duman rengi varlıklarla oyun oynadım. Birgün yine çocukken evin önündeki arabayı sallamaya başlamışlardı.

Beyindeki dopamin denen kimyasallar artıyor. Algımız değişiyor ve bu tür olaylar yaşadığımızı sanıyoruz. İlaçları alınca bu pozitif belirtiler bir ay sonra geçiyor.

ben tedaviye yanıt vermiyorum
doktor bütün ilaçları denedim dedi

@Ahmet T, xeplion işe yaraması lazım. Bu kadar ilaçla nasıl ayakta kalıyorsun ağır gelmiyor mu ? Bu ilaç grupları fayda etmediyse değiştirmesi lazım. Kaç yıldır tedavi görüyorsun.

2007 den beridir ilaç kullanıyorum

Çok uzun süre olmuş senin için bişe yapabilir miyiz ki ? Yaş kaç @Ahmet T,

@Ahmet T, daha çok gençsin bende bile geç 16-17 yaşından itibaren kullanmaya başlamışsın anladığım kadarıyla

hayal kurmadan yaşayamıyorum ben hem de hergün

@Ahmet T,

(y)Herkes hayal kurar ama sen sürekli evde takıldığın için böyle yapıyorsun. Zihnin bir uğraş arıyor.

@perseküsyon, @Ahmet T
Kesinlikle doğru psikoz hastalarının kesinlikle bir şeyle uğraşması lazım.
İdeal olan bir işte çalışmak ama bu olmuyarsa/olamıyorsa herhangi bir meşgale bulunması lazım.
Boş kalmak sağlıklı insanlar için bile sıkıntılı bir durum çünkü.

kapı hareket ediyor lamba aşağı inip çıkıyor

@Ahmet T İçsel bir huzursuzluk duygusu yaşıyorsun. Bu yüzden, kendi bedeninden dışarıya çıkmak istiyorsun.

Üst Alt