Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Metrobüs duraklarında asansör eziyeti..?

allakasi

Aktif Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
metrobüs asan sörlerini rahatlıkla kullana bilen arkadaş larım varmı ben birkackere kullanayım dedim kullanamadım yanında refakatcin olması lazım mış istasyon görevlisinden biri gidip kartı alacak geri gelecek bineceksin tek başınaysa zor ben genellikle sefa köy metrobüsü kullanıyorum fakat asan sörler göstermelik kullandıgımız kartlara cip yerleştireceklermiş okutup gececekmişiz 1sene oldu bir haberyok bilgisi olan varmı

Arada sırada bende metrobüs duraklarındaki asansörleri kullanmak durumunda kalıyorum.
Kalıyorum ama daha doğrusu kullanamıyorum. Çoğu kez güvenlik görevlisine sorduğunuzda asansörün bozuk olduğu söyleniyor.
Bir kere asansör için bir görevli mutlaka buılmak zorundasın. Hatta birker güvenlikle takıştık göz göre göre asansörü getirmedi.
İETT ye şikayet ettim bana gelen mailde kartımın asansörleri çalıştıracağını çalıştıramazsanız Karaköydeki ilgili müdürlüğe gidip kartınızı yükletin dediler.
Gittim ancak oradaki sorumlu sorumsuz müdür daha bu sistemin olmadığını söyleyerek başından savdı.
Bende ordan oraya sakat sakat dolaşarak tüm yetkililerin kulaklarını çınlattım.

Birde çıkıp heryerde asansör yaptık demiyorlarmı ? yahu el insaf kullanamıyoruz. JKullanabilmemişz gerekli hertürlü altyapı var varda gerisi yok işte.

Bence de gerek toplu ulaşımı kullanırken, gerek belediyeye ait bu tür asansör, tuvalet vb. donanımları kullanırken varolan kartlarımız otomatik olarak iş görebilmeli. Bunun dışındaki tüm çözümler göstermelik ve sorunu çözmekten uzak uygulamalardır...

şehitlikte uygulama başlamış engeli kartını okutup asan sörü kullana biliyorsun fakat her metrobüs istasyonda aynıdegil cogunu hala kullana mıyoruz dün denedim inşallah bütün durakları uygun hale getirirler

Üst Alt