Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[meyilsu] Varsın hala…

Miyan_ser

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]3 Şubat 2010 dışar da lapa lapa kar yağıyor,ayaz mı ayaz,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Mecbur kalmasa belki de kimse dışarı çıkmayacak kimbilir?[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sıcak kahvesini yudumlarken pencereden kar yağışını izlemek varken değil mi? Derken,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sanki bu düşünce biran aklımdan geçmemişcesine,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Kara, kışa, soğuğa inat kendimi dışarıda buldum biran.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Engelli birinin bu havada dışarıda dalgın daldın bir şekilde ne işi olabilirdi ki, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sorusuna akıl erdiremeyen bakışları gördüm o an ama aldırmadım…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Trafik karışıkmış kimin umrun da,görmedim geçtim…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Gözyaşlarım karla karıştı,ağladığımı kimse anlamadı…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Üstüm çok geçmeden karla kaplandı, ıslandım üşümedim… içimin acısı acımasızca yakıyordu üşüyemem ki…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Saatlerce koskoca şehirde bir ben varmışcasına dolaştım dolaştım dolaştım…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sessiz haykırışlarım kulaklarımı tıkadı…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]İçimin acısı, yüreğimin yangını hala geçmedi,hala geçmedi…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Eve geldim yatağında bıraktığım hasta anam,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Derdimi anlamışcasına hastalığına rağmen kalkmış iş yapmaya çalışıyordu.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Birkez daha içim acıdı,gözlerim doldu geldim anam dedim..[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Diyemedim ki;gözyaşlarımı görmeyesin diye kaçtım…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Diyemedim ki; yüreğimin acısına yüreğinin dayanamaz…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Diyemedim ki; kıyamadığına kıydılar…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Biliyorum aylar geçti,günler geçti,mevsimler değişti…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sana olan sevdam,hasretim,özlemim bir bende değişmedi gitti!!![/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Yüreğimdeki ateş, içimdeki sızı dinmedi…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Beni unutmana,hayatından bir kalemde silmene rağmen.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Aklım bana inat seni unutturmadı…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Yüreğimden çıkarayım dedim,yüreyimde beni dinlemedi laf anlamadı…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Çevrem mutlu gördü,ağladığımı anlamadılar bile…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Destek veren bildiler, tek yanımın olmadığını hiç bilemediler…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Güçlü gördüler,yıkıldığımı asla hissetmediler…[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]Hayat bir oyun sahnesi derler sevgiceğim…[/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Evet ama ben bu hayatta anladım ki; rol üstüne rol almışım…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sakın bu anlattıklarımı bir yok oluşun hikayesi olarak sanma…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Bu yaşadıklarım bana neler mi öğretti?[/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Seninleyken sevmeyi,sevdikçe güçlenmeyi öğretti…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Seninleyken içimde fırtınalar kopmasına rağmen susmayı öğretti…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Seninleyken sabırla beklemeyi öğretti…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Seninleyken sensizliği öğretti…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Seninleyken düşüncesizce üzerime yüklediğin o haksızlıkları bilerek sessizce taşımayı öğretti…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Seninleyken uykusuzluğu öğretti…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Seninleyken ağlamayı öğretti…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Seninleyken sana olan hasreti öğretti…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Seninleyken sana olan özlemi öğretti…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Seninleyken beni seveceğin günü beklemeyi öğretti…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Seninleyken sensizliği öğretti…[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]Ama ne var ki sevgiceğim,[/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]İçimin acımasına rağmen kalbimi kırmana rağmen, kalbini kırmayı öğrenemedim…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Her şeye rağmen yüreğimden atmayı öğrenemedim…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Uykumda bile seni düşünememeyi öğrenemedim,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Senin beni bir kalemde silmene rağmen…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Biliyormusun sevgiceğim, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Seninle gittiğimiz o yerlere gidemedim[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Çünkü hala sen varsın oralarda…[/SIZE][/FONT]

Meyilsu.

Ne güzel yazmışsınız yüreğinize sağlık...

okudum,okudum,okudum...hayat sahnesinden güzel bir kesit...duyumsadım...teşekkürler

Durucum çok tşkrler ben uzun zamandır burdaydım canım ama tekrardan hoşbulduk:)
Gerçekten yüreğimin sesi... bunlar satırlara dökülmeden yüreğimde oluştu...Yüreğimden de satırlara kayarken gözyaşlarım sel oldu:(

Bu yazıyı yazalı aylar oldu,günler saatler geçti, zaman değişti ve ve ben değiştim :) Hayata olan bakışım, düşüncelerim, duygularım tüm benliğimle yeniden hayata dört elle sarıldım ve anladım ki yaşadıklarımın hepsi boşmuş, hiç uğruna harcanmış onca gözyaşlarım ve anlamsız uykusuz geçen geceler.. Tek bendeki + 'sı bıraktığı hayat tecrübesi oldu :) Ve yazının başlığıda VARSIN yerine YOKSUN oldu :)

Üst Alt