Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Meyra Optimus marka tekerlekli sandalye kullananlar, bana bilgi verir misiniz?

ismailtunc

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
meyra optimus 2 yi bana en iyi kim anlatır ? elbette kullananlar :eek: yardımcı olursanız çok sevinirim..

643_kucuk.jpg

Meyra Optimus 2 2.322 Akülü Sandalye| Meyra | Akülü Tekerlekli Sandalye

ne öğrenmek istiyorsun acabilirsen biraz yardımcı olmaya calışayım sana

ilginiz için teşekkürler, ben şuan optimus 1 kullanıyorum, yakın zamanda kaza yaptım ve aracımın performansı düştü bu yüzden maddi imkanlarımı zorlayarak hızı arttırılmış (15 km) optimus 2 alıcam merak ettiğim performans ve gücü nasıl ?

meyranın gücsüz arabası yok zaten hepsi cok güçlü ama hız derseniz 6 km 12 km ve 15 km hız secenekleri sunuyor 15 km hız yapan nbir araba almak istersen ona göre beyin ona göre motor icin fiyat farkı var otomobil misali mesela otamadik ayaklık istersen ekletiyorsun 3 değişik koltuk seceneği 2 değişik renk seceneği lastik rengi seçeneği boyunluk emniyet kemeri bunlar isteğe baklı ekletikce fiyat artar ben memnunum arabadan sıkıntı yok

meyra
Avantage 2 kullanıyorum. 5 bin tl ye aldık, Hakermandan. Tam 2 yıl oldu. Hiç arıza yapmadı. HİÇ...

Üst Alt