Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Biraz önce aldığım yerle görüştüm Hakerman bana akü satışımız yok dediler rezalet satarken bi ton para istiyorlar başka firmalardan alıp takabilirsiniz diyorlar.
isterseniz size gügvenilir ve fiyatta uygunluk sağlayan birini tavsiye edebilirim. https://www.facebook.com/meyra.optimus sayfası bu isteğinizi sağar ankara ikamet yeri.
nette belmo ve sgms yaz iletişim bölümünden numara alıp yetkili kişilerle konuşabilirsiniz her iki firmadan yedek parça aldım akü değildi fakat akü satışı yapıyorlar aküler jel akü olmalı akülerimn en boy derinlik ölçülerini volt ve amper gücünü söylemeyi unutmayın
vatra varmış içinde medikalcıler yerine böyle akücülere taktırsak bir sorun olur mu ? kafam karıştı tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim meyra kullananlar
akü cülerden alabilirsin..jel akü yaz google birsürü firma çıkar,önemli olan akünün kaç ah. (amper) olduğu ve boyutları(akü bölmesine sığması açısından)