Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Miras kalan tarla satılınca evde bakım aylığı kesilir mi?

Mavidenizim

Aktif Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
6
Merhaba arkadaşlar. Annemin babasından kalma tarla hissesi var. Bunun satışı yapılınca evde bakım maaşımız kesilir mi?

Neden kesilsin sonuçta hisseli yer satışı

Bankaya para yatacağı için gelir olarak görünmez mi

Mavidenizim

ebmyı bılmıom ama 2022 de bankadakı paranın aylık faiz getirsinin 2 katı gelır olarak hesaplanıo.yanı aylık 15 tl faiz alıosanız bunu 2 ile çarpıolar ve 30 tl olarak gelırnız görnüo.en kötü ihtimal ebmdede böle olabilir.

.mka

Teşekkürler. Bankaya satış işlemi için yatacak parayı kastetmiştim ben. Öyle faizli bir gelir değil. Bu gelir hesapları gerçekten çok tuhaf. Niye faizin iki katı gelir sayılır ki. Eve giren miktarın önemli olması lazım. Bizim hisse satışı gerçekleşti. Ne olacak ilerleyen aylarda belli olur. Umarım zararı bana dokunmaz. 🙄

bankaya yatırmadan elden alsan olmazmı
yazık ya 3 kurus gelecek dıye engellının ecel terlerı dokmesıne uzuldum

Burda bilende yazıyor bilmeyende tereddüt ediyorsanız aile ve sosyal e müracaat edin sorun ben başıma geldiği için yazıyorum evde bakım alıyorum dededen babaya ve bize intikal etti satıldı banka ya yattı sıkıntı olmadı aracım vardı sattım hesaba para yattı sıkıntı olmadı sıkıntı eğer faiz e yatırıp faizin geliri sınırı aşarsa kesilir bu kadar net

bilgeadam

Benzer bir durum. Bir şey olmaz öyleyse. Zaten para bankaya yatmadı ama satış bilgileri sistemlerde olur. Miktarı 12 aya bölünce de aylık gelir kriterini aşmıyor.

Üst Alt