Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mitral ve aort kapak hafif derece ile askerlik durumum ne olur?

zooooody

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,

Ben üniversite mezuniyeti sonrası (2018) 2 yıl tecil hakkımı kullandım. 2020 Yılında ise mali müşavirlik sınavını geçtiğimden dolayı 2023 mayısa kadar tecil hakkım oluştu.

2022 Aralık ayı itibari ile askeriyeye gidip bedelli başvurumu yapacaktım. Ancak üni tecili esnasında 2018 yılında e devletten asal yoklama başvurusu alarak sağlık ocağında elverişli olduğumu söyledim çünkü hastalığımı bilmiyordum.

Daha sonrasında 2022 aralık ayında askeriyeye gittiğimde ben bedelli askerlik başvurusu yapacağım ancak önce hastanee sevk olmam gerek dedim

--- " senin er yerin belli olmuş, senin bedelli ödemeni yapıp, yerin ve tarihin belli olduğunda askere gitmeden 10-15 gün önce buraya gelerek seni hastaneye sevkini sağlayacağız "dediler Bu kısım bana saçma gelse de el mecbur asker ablamızı dinleyip bedelli paramı yatırdım.

Şimdi hastalık konusuna dönecek olursak yüksek efor sonrası bulantı, göz kararması ve bayılmaya kadar giden ağır halsizlik durumu vardı doktora gittiğimde mitral kapak & aort kapak yetmezliği ( düşük seviye ) ve 3 doktordan iki tanesi emin olmamak ile beraber biküspit kapak olarak teşhis koydular.

Birinci sorum -benim elverişsiz raporu almam mümkün müdür ?

İkinci sorum - ben nisan ayına ilk tercihimi yapmıştım. gerçekten mart 15 civarı mı hastaneye sevkim olacak.

Son sorum Olur da hiç umudum yokta bedelli paramı geri ne kadar sürede yatırırlar ( kredi ödüyorum :( )

Okuduğunuz için teşekkür ederim. Sağlıcakla.

Hocam merhaba son durum ne oldu acaba bende de aynı şeyler varda

Üst Alt