Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Modem resetleme

azizkanmaz

Aktif Üye
Konular
156
Reaksiyonlar
0
evet arkadaşlar benim başımdan geçtiği için sizlerle paylaşmak istedim modem kurulumu yaparken modem erişim şifresine son

[FONT=Tahoma]RESETLEME[/FONT]

[FONT=Tahoma]1. Cihaz açma / kapama tuşuna basılarak kapalı duruma getirilir.[/FONT]

[FONT=Tahoma]2. Cihaz kapalıyken arka kısmında bulunan reset tuşuna (küçük bir tuş) kalem ucu ile basılı tutulur.[/FONT]

[FONT=Tahoma]3. Reset tuşu basılıyken elimizi reset tuşundan çekmeden modem açma / kapama düğmesine basılarak tekrar açılır.[/FONT]

[FONT=Tahoma]4. Modemin tüm ışıkları sönüp yanıncaya kadar (yaklaşık 20 Sn.) reset tuşuna basılı bir şekilde durur ve bu işlem olduktan sonra reset tuşundan elimizi çekeriz.[/FONT]

[FONT=Tahoma]5. Reset tuşundan elimizi çektikten sonra power - lan (10/100) -ve dsl ışıkları sabit oluncaya kadar beklenir.[/FONT]

Ve Resetleme Tamamdır
Kolay Gelsin

Denedim oldu dıyorsun ? ilginç ve guzel bır bılgı

Modem resetleme basitte, modemin kablosuz sa kurmak bilgi ister.

ne işe yarıyor peki ??? bir arkadaş böylece ip numarası değişiyor falan demişti, yani daha önce engellendiği sitelere tekrar girebiliyormuş :) doğrumu acaba ?

tamam da, zaten reset tuşu var modemlerde ve 5 saniye basılı tutarsanız resetler kendini (?)

Üst Alt