Bu mesajın benı o kadar çok rahatlattı ki anlatamam. gerçekten çok ama çok teşekkür ederim. özel den bir mesaj atıcam ilgilenırsen benı çok mutlu edersin. tekrar teşekkürler. ben izmirde oturuyorum. 9 eylül hastanesıne gitmek ıcın randevu alıcaktım fakat hasan havıtcıoğlunun çok uçuk para ıstedıgını söylediler kararımı değiştirmiştim. ama bu mesajın üzerine gidicem.
sizden çok yardım ve destek almam gerek.
yaşım 20 boyum 1.64 sol bacağım sağ bacağıma göre 2.5 cm kısa. boyum da kısa
kemık uzatma ameliyatlarını çok araştırdım bana ek mantıklısı sizin de dediğiniz gibi motorlu çivi veya mekanik çivi de karar kıldım. 9 eylül hastanesıne sorunsuzca gidebilirim. yakınım da
yıllardır bu konuyu araştırıyor dua ediyor ve hayallerını kuruyorum. çunkı yapmak ıstedıklerım boyum açısından kısıtlanıyor.
dediğim gibi sol bacagım 2.5 cm kısa. Kısa olan bacagımı 10 cm diğer bacağımı ise 7.5 cm uzatmak istiyorum. bu şek
ilde hem bacak eşitsizliğinden kurtulucam hemde bir boya kavuşacağım. motorlu veya mekanık çivide sizin kadar olmasada tecrubem vardır. bütcem ise 35 40 bin lira arasında dır. sizce bu bütceyle bu ameliyatı olabilirmiyim ? EĞER MESAJIMA KARSILIK VERIRSENIZ VE FACEBOOK DAN EKLERSENIZ BENI ÇOK MUTLU ETMIS OLURSUNUZ. TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM.
LÜTFEN SENIN BOYUN NORMAL DEMEYİN
İNANIN ÇOK KISA OLMASADA İNSANI ETKİLİYOR. HEM GÖNÜL İŞLERİ BAKIMINDAN HEMDE İNSANLARIN BAKIŞ AÇISI INSANI YIPRATMAYA YETEBİLİYOR.
Nöbetçi : size özel mesaj gonderemıyorum. lütfen gelen kutunuzdaki bir kaç mesajı silerseniz gönderebilirim.