Ben ms hastasıyım girdiğim heyet raporunda hastane % 64 verdi. Ankaradan evraklarım bu ay vergi indirimi için geliyor daha ne geleceğini bilmiyorum. Duyduğuma göre ankara genelde indiriyormuş böyle yüksek raporları.
Ms hastasıyım sol gözüm az görüyor ve yürüme güçlüğü çekiyorum.
Benim ssk primlerim 5 aydır 1500 tl civarında yatıyor daha önce 750 civarlarında yatıyordu.
Size sormak istediğim 1998 yılı ssk girişliyim askerliğimide sayarsak 13 senelik sigortalılık sürem var 3442 günüm var askerliğide ödersem 4000 günüm olacak acaba ankara hastane raporunu düşürürse emekli olabilirmiyim ve ne kadar maaş alabilirm düşürmezse ne kadar maaş alır veya emekli olabilir miyim??
Ssk giriş :1998
ssk lı süre :3442 gün
rapor % 64 civarı
askerlik : 18 ay ( ödenmedi ) ödeyebilirim.
Askerlik ödenirse : 4.000 gün eder
rapor : % 64 hastaen raporu ( vergi indirimi ankara dan bu ay gelecek )
prim : 1.500 tl den yatıyor
Ms hastasıyım sol gözüm az görüyor ve yürüme güçlüğü çekiyorum.
Benim ssk primlerim 5 aydır 1500 tl civarında yatıyor daha önce 750 civarlarında yatıyordu.
Size sormak istediğim 1998 yılı ssk girişliyim askerliğimide sayarsak 13 senelik sigortalılık sürem var 3442 günüm var askerliğide ödersem 4000 günüm olacak acaba ankara hastane raporunu düşürürse emekli olabilirmiyim ve ne kadar maaş alabilirm düşürmezse ne kadar maaş alır veya emekli olabilir miyim??
Ssk giriş :1998
ssk lı süre :3442 gün
rapor % 64 civarı
askerlik : 18 ay ( ödenmedi ) ödeyebilirim.
Askerlik ödenirse : 4.000 gün eder
rapor : % 64 hastaen raporu ( vergi indirimi ankara dan bu ay gelecek )
prim : 1.500 tl den yatıyor