Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Araclar/secenekler/Gizlilik tikla sonra kim sizi engellemis oldugunu gormek icin o kisinin uzerine gel,sag tikla eger kisiyi ekle,sil secenekleri soluk renkte ise engellenmemissiniz demektir.Yazi normal siyah renk ise uzgunum engellenmissinizdir.
Bende ise yariyor ole deme macAma sadece anlik veya gunluk engellemelerde ise yaramazBuna inanıyonmu gerçekten??? o hikaye
kur messenger discovery adlı proğramı sana söylesin..ama öğrensen naapcan ki arkadaşım?
ahahahaha ole bisey yok yalan vallaDedigin gibiyse discovery programinin linkini koysana arkadas yararlansinDu bi bakıyım beni engelledinmi çevrimdışımı takılıyon..
bazı programlar once msn sfrenızı ıstıyo dıkkat edın arkadaşlar
umuttt kırarım kafanı bende işe yarıyo linki sen istedin diye kaldırdım .. sinir etme beni..Lutfen denediginiz ve gercekten ise yarayan linkleri verin arkadaslar boylelikle hem zarar gormeyiz hemde zarar vermeyiz.Osman77 siteye girdiginizde lutfen verdiginiz linki kaldirin.NOT: Denenmistir.
ahahahahaadamina goremi hizmet veriyor Discoveryumuttt kırarım kafanı bende işe yarıyo linki sen istedin diye kaldırdım .. sinir etme beni..
mac....o ne cin o....
linki kaldırttırır böleeee...kendi kurar sistemi keyfine bakar
sana guvendim, mac yanlis yapmaz diye kurdumBak iste capri de anlamis discovery bi numarasi olmadiginievet kendi kurdu biliyorum ..
ahaha denedinmi yoksa KEK.:
ahahahEski adresimi niye değiştim sanıyorsun