Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gelen-giden evrak kaydı, kıymetli belge zimmetle alım-dağıtım, tüm tebligatın sevk ve idaresi, elektronik evrak takibi, posta, postane işleri, kargo işleri, zarflama, bazen fotokopi işleri gibi işler yürütülür. Kimisinde haberleşme işi de verilmektedir.
2ce
Bu tamamen çalışacağız işyerinin ve yönetimin tutumuna bağlıdır. İsteyen yönetici bu görev tanımına aklına gelen her şeyi ekleyip istediği her işi talep edebilir.
Nihayetinde özel sektörden bahsediyoruz.
Firma çok büyük bir yer isim vermek istemiyorum gerçi.
Çok tanınmış firma o yüzden böyle bir işi kabul ediyorum
Ben üniversite mezunuyum, fakat firma kurumsal be şartları iyi o yüzden bu görevi kabul ettim zira maaşı da fena değil. Sosyal imkanları iyi. Sadece onur kırıcı işler verilmesinden korkuyorum
Büyük firmalarda iş tanımları çok nettir. Evet, bazen bunun dışına da çıkıldığı olmuyor değil ama genelde yapılan işler önceden tanımlanmış ve rutine girmiştir diye düşünüyorum. Belki orada çalışan birinden bilgi almak daha münasip olabilir.