Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mülakatlarda eleniyorum! Ne yapmam lazım?

hayaldenDunya

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
İŞKUR başvurularımın çoğunda geri dönüş olmuyor geri dönüş olanlarda mülakatta eliyor, Ruhsal-Duygusal raporum olduğu için sanırım...Sizin tavsiyeleriniz neler? Bazen şehrimin dışındaki güzel ilanlar buluyorum onlara başvurabilir miyim?

hayaldenDunya

Firma hakkında bilgi edin öyle git.Güzel bir cv olsun elinde hatta farklılık yarat kalın kuse kagıda resımlı guzel bır resmının oldugu.cv de mail adresin uygun bır maıl adresı olsun.referansların mutlaka olsun.gorusme esnasında uslubuna oturmana kalkmana gıyımıne oze goster kendını guzel bır sekılde ıfade et.

Karıyer sıtelerını takıp.guclu yonlerını anlat.herseyı yaparım deme vs vs.

macasi
İşkura da torpilliler giriyor diyorsun ya pess yani !

Hangi işlere başvuryon net üzerindenmi

İşkur üzerinden kamu alımları %90 referans olmadan olmaz diğer adı torpil

Ben referans olmadan girdim çalıştım nolcak şimdi torpille mi girmiş olyorum :D ark. giriyor mülakatta eleniyor işe alınma kısmını geiyor kendini ifade etme kişinin, dış görnüşü beden dili çalışmaya istekli mi değil mi onlara bakılır sonra işe girer ya da giremez ark. mülakatlarda sorun yaşıyor. İlk iş arama evrelerinde benimde mülakarlarda sıkıntılı idi. Sonra eksik yanlarımı gördüm düzeltim. Kendimi iş verenin yerine koyduğumda hak verdim açıkcası mırın kırın, sıkılarak,utanarak,çekingenlik ile davranarak ne iş olsa yaparım modunda olursan anında elenirsiniz.

valla dostum imkanın varsa eğer gözün kesiyorsa büyük şehre git... benim imkanım olsa çeker giderim şahsen ..
bird eişkura fazla beş bağlama ... işkur çaresizlerin kapısı... bütün angarya işler işkurda...

99 dan bu yana çalışıyorum hiç bir şekilde torpilmiş yok bu tavsiye etmiş yok falanca akrabam olur seklınde hıc bır sekılde bır artı avantaj saglamadım.hep calıstıgım fırmalardan referans edınerek bır noktaya geldım.su anda ıse cok buyuk bır fırmada calısıyorum. kendı hakkımla bugune kadar kazanarak geldım.sadece kendınızı ıfade edın ne ıstedıgınızı bılın.

işkur ilanlarından bahsediyorum özel sektörde ne torpili olabilir ki asgari ücret, iş başvurularına gelenlere bakıyorum kimisi terlikle geliyor kimisi sakallı şortla gelende oluyor salaş geliyorlar düzgün giyinmeme rağmen yinede şansım olmuyor ruhsal duygusal deyince eleniyorum sanırım

Biz görüşmeye bile gidemiyoruz.Çağırmıyorlar bile.

Üst Alt