Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Müzik Grubum İle 1 Haziran'da Cadde Balans Sahnesindeyiz Bekliyoruz...

GoXEl

Üye
Konular
38
Reaksiyonlar
1
Merhaba,

Dahil olduğum müzik grubum ile 1 haziran çarşamba akşamı 21.00 da Caddebostan Balans Brau'da Sahnede olacağız... Engelliler biz sitesinden gelecek arkadaşlarıma çok ciddi fiyat indirimleri yapılacaktır...

Tarz olarak 70/80/90's dan Günümüze Yerli/Yabancı Pop ve Jaz şarkıların yorumlarını yapıyoruz... Facebook etkinliği aşağıda ki linkte bilgilerinize sunulmuştur... Mekanın giriş/çıkışları engelli arkadaşlarımızın sorun yaşamadan girmelerine uygun olarak dizayne edilmiştir...

Aanmelden | Facebook

Destek ve katılımlarınızı bekliyorum...

Sevgilerimle...

Göksel...

araba için park sorunu yoksa gökselciğim oradayım.. yürümede zorluk çekiyorum çünkü.. selam ve sevgilerimle....

Gökselcim bekledigim duyuru sonunda gercekleşti.:)
Daha önceden senin ve grubunun canlı performansını izlemis birisi olarak bu guzel gece kaçmaz diyorum.
çarşamba akşam yanındayız kısmetse.. Balansı yerle bir edicez kop kop :))))
mekanın açık adresini ve telefonunu yazabilirsen ulasım icin destek alırız.
Tesekkurler....

Üst Alt