Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Myo elekronik kol protezleri ve ödemeler

teknik-gözü-ile

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar

gelen tüm Myo elektronik kol protezleri ve ödemeleri hakkındaki sorulara bu yazı umarım bir miktar yardımcı olur.

Ocak 2012 de Resmi gazetede yayınlan ödemede Myo elektronik olarak bir açıklama bulunmamaktadır.

Fakat Sağlık uygulama tebliğine göre ( SUT ) uygulama yaparak ödeme alan firmaların bulunduğunu biliyorum. Bu ödemeler yaklaşık olarak

Dirsek altı ---> 2 Kanallı ---> 6000 €
---> 4 Kanallı ---> 7400 €

Dirsek üstü ---> 2 Kanallı ---> 6700 €
---> 4 Kanallı ---> 10100 €

Bilekdez ---> 2 Kanallı ---> 5700 €

Dirsek dez ---> 2 Kanallı ---> 6900 €
---> 4 Kanallı ----> 8400 €

civarındadır. Kankı payı bunlardan kesilmekte ve bazı şartları ve prosedürleri bulunmakta. Bu ödemeler malesef her kolprotezi ihtiyacı olan için geçerli olmaya biliyor. Mutlat detaylı araştırma gerekmekte.

Ek bilgisi olan diğer tekniker arkadaşlarımın bu sayfada paylaşmasını rica ederim.

Teşekkürler

malesef myo elektronik kol protezinin ödemesi yapılmıyor en azından benim gibi tek kol doğuştan olanlarda yapılmadığını biliyorum ama çalışmalar varmış tüm protezlerin karşılanması yönünde.hep bekliyoruz nasıl olsa bunu da bekliyelim görelim...

Üst Alt