murat
cok komik gelicek ama sana anlatim arkadaşlarda ögrensinler, docent doktor gökhan keser den randevü almak için eşim aramış adam romotoloji uzmanı ege ünüversitesinde miyoşhi miyopati ne demek ben öyle hastalık duymadım demiş tel nosu 0 232 4441343 den baglatabilirsin .
murat bugün bizi ege ünüversitesine sevk etmedikleri için dosyamla birlikte romotolog docent doktor kenan aksu ile görüşmeye gittim bana 105 milyona mal oldu adam beni zeynep isimli bir kasbilim uzmanına yönlendirdi . yarında ona gideceggim patoloji sonucuna baktı kenan doktor distal miyopati var ama hangisi bilmiyorum dedi.
birde kan tahlili yaptırmamı istedi.
ama bende uyanan kanat murat bu adamlar zannetdersem diplomalarını marketten aldılar
yarın bakalım proflarını görecegim . haticeadındaki profu yani ama umutlu dilim edpya ordusunun genaraliymiy gibi geliyor yani tın tın bence saglam birini bulmak lazım diplomaların parayla verildigi bir ülkede ticaret hane halini almış ve rant kaygısına düşmüş ünüverste tıp fakültelerinde bunu nasıl yapacagız bilmiyorum .
ve benim izin sürem azalıyor eger senin de ankarada tanıdın biri varsa şu patoloji sonucunu ona gösterebilirmisin ck düzeyim hep 700 lerde seyrediyor diger herşey aynı normal cıkıyor ama belirtiler ayak parmagı üzerinde kalkmak haric erdinc beyle aynı onun belirtileride seninkiyle aynı yani biz üçlüyü kurduk .
yardımların için teşekür ederim erdincle görüşmemde cok faydalı oldu morali cok yüksek ve tedavi olacagına ve tedavisinin bulunacagına dahil umudunu koruyor . eger sivil zevattan bir fayda bulamaz sam sivil dr larin da fos olduna kanat getirip askeri doktorları arştıracagım tsk bünyesinde sırf romotolojiyle ilgili olarak istanbul gata da bir bölüm oldunu duydum faka bana uzak oldugu için gidemedim
ama yarınki kanatime göre orayıda düşünmeye başladım
sanada diger arkadaşlar gibi iyi şanslar diliyorum yaş davası kulaktan dolma degildi. konuşmaları kayda almıştım inanmıyorsan bütün konuşmaları yollayabilirim .