Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nasıl bir yazılım sizlerin hayatını daha da kolaylaştırır? [Araştırma]

brkzkn

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhaba,

Ben arkadaşlarım ile bir yarışma için proje geliştirmek istiyoruz ve projemizin engelliler üzerine nasıl birşey olabilir diye düşünüyoruz. Elbette durumu sizler kadar iyi bilemeyiz, sizler kadar iyi fikirler oluşturamayabiliriz bu yüzden sizlerin fikirlerini almak istiyoruz.

Nasıl bir yazılım sizlerin hayatını daha da kolaylaştırır? (Yazılım kısmı cihazda olabilir ama mutlaka bir bilgisayar yazılımı desteği olmalı)

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim,

once ben yazayim
isitme engellilerin hayatini kolaylastirmak icin sesi yaziya ceviren yazilim olsun
diceksiniz ki bu var
varda az para kazanabilen isitme engellilere cevap vermiyor siz ekonomik bisey yaparsaniz tadinda yenmez
bi dusunn isitmek isitmek icin zorlanmak bile gerekmicek belki isitme cihazini bile kullanmak gerekmicek bilgisayarimiz yanimizda oldukca
kolay gelsin yarisamada sans diliyorum

Üst Alt