Bursa,nın Karacabey Köylerinde doğdum komşu köye arkadaşın tiraktörünü alıp birlikte Annemin köyüne tarla sürmeye gittik komşu köye bisikletle gitmiştim bisikleti o köyde bırakmıştım tarlayı sürdükten sonra bisikleti almak için o köye gittik o akşam düğün vardı o köyde yabancı erkekler komşu köylerden gelenler o köyün gencliği tarafından izin verilmese düğünü seyredemez komşu köy delikanlılarını herkesi düğünden çıkardılar bir bana çık demediler yeni bir arkadaş ile tanıştık arkadaşıma bu akşam bizim misafirimiz olsun dedi ve o yeni tanıştığımız arkadaşların evinde kaldık yattık o gece sabaha kadar rüyamda tavanda asılı 3 ayvayı koparmak için uğraştım sabah kalktığımda taşı sıksam suyunu çıkaraçak güç ve hırs vardı kavaltıdan sonra allarsmaladık dedim evden ayrıldım ve yine o köyden tanıdığım bir arkadaş hal hatır dan sonra makineye çalışaçak işçi aradığını ve benim çalışmak için gelmemi istedi üstüm yeni desemde ayni yaşta olduğumuz için evden eski elbiselerini getirdi çalışmaya başladık yıl 1975 makinenin adı BATOZ veya o dönem HARMAN MAKİNASIDA deniyordu 4 metre yükseklikte 7-8 metre uzunlukta yukarıda bir baçası yukarda bıçaklar buyday demetini verdiğin zaman bıçaklar saniyede 1000 devir döner arka baçadan saman çıkar ön gözlerden buyday tanesi ve bu makine güclü bir tiraktör tarafından 8 metre mesafeli bir kayış ile çalışır bunları anlatıyoru çünkü 1980 den sonra bu makinalar kayboldu biçerdöverler çıktı onların yerine ben buyday demet kesiçisiydim 15 yaşında güclü bir kişiydim çalıştığımız yer çok toz oluyordu eşarp istedim arkadaş evden getirmiş başıma baglamak tozdan korunmak için seslendi attı tutayım derken ayağım kaydı bıçaklara düştüm sol ayak diz üzeri o an koptu 1,5 saat veya 2 saatta Bursa Devlet Hastanesinde 1975 te 115 gün yattım ve taburcu oldum şimdi 36 sene geride kaldı üzülmedim Allahım neden ben kelimesini kullanmadım kendimi mutlu etmenin yolların hep aradım benim engellimden kime ne bu hayat benim gerekirse poretezi çıkarıp iki değnek ile de gezerim.